Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8395 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Peng fra Kina
Gruppe
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2015
tiny but convenient
clean, close to MTR, easy to dinning nearby
Anmeldt 14 juli 2015

wilyana fra Indonesien
Familie med små børn
Executive
Boede 2 nætter i juli 2015
great hotel
near mrt.
Anmeldt 13 juli 2015

Kadian fra Jamaica
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juli 2015
Tiny little gem in Chinatown
Clean, compact but everything you needed in the room, close to MRT
Very comfortable. Very new facilites. Everything clean. Rooms small, but if you're out exploring all day, it's adequate.
Anmeldt 12 juli 2015

Martin fra Australien
Rejsende alene
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 6 nætter i juli 2015
Very small rooms
Location, friendly staff
It was tolerable but the fact the bathroom could be slightly smaller to make the room, thought already no bigger than a stable, a little larger for convenience sake. There is no one to put one suitcase let alone should a couple stay.
Anmeldt 12 juli 2015

TONG fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juli 2015
Family 2day trip
Very close to MRT station, happening area and clean room
Basically OK for one night, the room is clean and it is close to MRT station. The only problem is the room is too small, you will have a problem if have a big luggage.
Anmeldt 11 juli 2015

Phannee fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 5 nætter i juni 2015
Good Location , Easy to find food
Location, goodfood, easy
2-3 time a year
Anmeldt 10 juli 2015

Andrej fra Slovakiet
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juli 2015
Great location, clean, no breakfast, tiny rooms
Location, Cleanliness,
near good restaurants, right at the chinatown metro stop, the actual china town really close too, rooms get cleaned every day, they are very small (7-9 sq metres for the cheapest ones) - hotels in singapore is very expensive, the bathroom has a see through glass - only recommend to couples, families or siblinks - not colleagues - there is no way you will not see the other persons bottom in such a small room :)
Anmeldt 07 juli 2015

Michele fra Malaysia
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2015
Great hotel
The location of the hotel is convenient
I stayed three days there. Everything is great! But there was noise from the roadside that disturbed my bedtime. :(
Anmeldt 07 juli 2015

Wai fra Singapore
Par
Executive
Boede 2 nætter i juni 2015
Good location hotel
Near to food joints. Easy access to transportation. Staff very nice.
Room is really tiny & basic despite executive room.
Anmeldt 07 juli 2015

Veerayada fra Thailand
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
quirky hotel
decor clean location
different style of hotel, interesting décor. Room layout and room windows which backed out to common walkway. Walking distance to Chinatown.
Anmeldt 06 juli 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: