Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8393 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

koh fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2015
This hotel is not bad to stay in.
near to place to get foods to eat. Hotel cleanliness is good. Location is also good cause is near to town area.
A good and nice stay.
Anmeldt 09 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Budi fra Indonesien
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
Nice Concept Hotel!
Location, Interior, Staff
I always back to Porcelain Hotel every time I'm in Singapore. Somehow, I like the idea of bringing the Chinese theme for their deco. This time, I got the room on the 1st floor, which is big & lovely. Only two small problems: the toilet plush button is a bit hard to push over. Also sometimes there is a smell of "humid" in the room every time we enter the room. The rest are good as usually.
Anmeldt 08 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

weereeya fra Thailand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juni 2015
Good Place in citytown
Safety Comfortable Clean
Good service and good location but maybe about Wifi Service disconnect
Anmeldt 08 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Arafat fra Singapore
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
Bad day
Bad bad bad bad bad.....
Anmeldt 08 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benjamin fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2015
Relatively cozy environment
Location, design, friendliness of staff
Room was clean and cozy. However, soundproofing was pretty bad. Corridor noises could be heard loudly, and room was pretty small.
Anmeldt 05 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chaiwijit fra Thailand
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i maj 2015
My 4 Days at Porcelain
Location, Price, Cozyness
Very pleasant, very near to MRT and accessible all around.
Anmeldt 05 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tee fra Singapore
Gruppe
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2014
Review for porcelain
cleanliness
good
Anmeldt 04 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wibisono fra Indonesien
Familie med små børn
Executive
Boede 3 nætter i maj 2015
Small but cozy
1. Great Location
Anmeldt 03 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

NGAI fra Hongkong
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2015
Good location, value for money
Good location, value for money, nicely furnished
It is perfect for a solo traveler who only spends a little time in the tiny hotel room. Everything was good except that it is quite noisy in the morning and the white window blinds didn't really help to block any sunlight at all...
Anmeldt 02 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohamed fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2015
Average Hotel. In fact should name it an Inn
Strategic location, nearest to sentosa, food & shopping.
Unpleasant & noisy with so many activities going on from the back lane. Not able to sleep well during the day without any curtain to black out the room. The staff at the front desk lack hotel formal training.
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: