Rigtig godt 7,1
baseret på 8403 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8403 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

tjinda fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i oktober 2014
Hotel in Comfortable and big
Location, Rooms, Food
The hotel is quiet big and comfortable also it have a strategic location. Staff at there quiet good and give best performance. Food at there is good too but the price of the hotel is quiet expensive but its okay because of the location that near anywhere make me easy to going anywhere i want so its a good hotel.
Anmeldt 10 maj 2015

Kartini fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2015
Happy Customer
Friendly staff, convenient to go anywhere and hotel cleanliness 👍
Anmeldt 10 maj 2015

Pauline fra Australien
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2015
a bit expensive, but it is right in Chinatown
TV at end of bed, loction,location
Very good for an overnight stay to be close to airport
Anmeldt 09 maj 2015

Thiam fra Singapore
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i maj 2015
budget hotel with 5 star deciration
wash room
Anmeldt 09 maj 2015

Chin fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 6 nætter i januar 2015
Clean and nice place
The hotel is very close to MRT station and the room is clean but a bit small and easy to find food around Chinatown area.
Very convenient for me to take MRT to another place, good location. Porcelain hotel's staff are nice, hotel is clean.
Anmeldt 09 maj 2015

Nadia fra Indonesien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2015
value for money
good for quick stay, value for money, clean
Anmeldt 09 maj 2015

chan fra Malaysia
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2015
10 SGD extra charge for 12.30pm check in.
Attraction area.
I was charge extra 10SGD for the room at 12.25pm. The room is READY but cannot check in until 2.00pm. Unless i pay the 10SGD....
Anmeldt 09 maj 2015

ShwuYau fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2014
Room too small.
location, staff
Room too small.
Anmeldt 08 maj 2015

FONG fra Malaysia
Familie med store børn
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2015
Small and Comfortable Hotel
"Clean, Comfortable and Good Location"
The room is super small but clean and comfortable for a good night's rest. Located near China Town and dining with variety of foods option nearby the hotel. will come back again.
Anmeldt 07 maj 2015

yiying fra Australien
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i maj 2015
a
location price safey
Anmeldt 07 maj 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: