Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8393 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

shaiful fra Singapore
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i januar 2015
very cosy.. clean and good for solo travellers
good location, clean room and friendly staffs
Very good stayed there 3 times and looking forward to the 4th
Anmeldt 19 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sumattaya fra Thailand
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i april 2015
good location, abit small room for big people
hotel is very near to mrt and food spot. Nice and cold room.
Anmeldt 19 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

akarit fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i februar 2014
A
good design . Gd location,
everything was gd. But the room is too small and the bed is not comfort.
Anmeldt 18 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wong fra Hongkong
Rejsende alene
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i april 2015
Convenient hotel, good location, heart of the city
Great location, good staff, traditional outlook.
Comfortable, clean and convenient
Anmeldt 18 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kedsarin fra Thailand
Gruppe
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i april 2015
Room a bit small but Nice location
Location
Good
Anmeldt 16 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohammad fra Singapore
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2015
Great hotel location with easy access to locations
Location, food around the hotel and easy access to other sites
highly recommended! easy to find. near cheers and macdonalds. chinatown walking distance. mrt chinatown also a few minutes away to connect to orchard and other attractions
Anmeldt 16 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

indra fra Singapore
Par
Executive
Boede 1 nat i marts 2015
cosy but small
very cosy. use to stay in the suite room. stayed at excutive this time round and its super small compared to the suite. its an excutive room. expect it to be bigger. but overall nice stay
Great!
Anmeldt 16 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tadashi fra Japan
Par
Executive
Boede 3 nætter i april 2015
Porcelain Hotel by JL Asia
Good Location
Too small and too cold inside of building. Comparing with this price rate, total reputation is 3 star. But location is 5 star, Chinatown station is only 2 mins by walk , so many local food around here , Shopping mall behind the hotel (cross the street). Transportation in Singapore is very comfortable and convenient. So maybe some other hotel close to MRT station can be competitor.
Anmeldt 16 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

NAZRIN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i februar 2014
Comfort room
clean comfort n friendly staffs
Nothing special
Anmeldt 16 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Khen fra Malaysia
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2014
Small room and lot of PRC
Near to chinatown, mrt and other amenities
I am 6''1' and I have difficulties moneuvering around the room, overall the condition is new. I thought that I am in China and it is really chinatown, lots of PRC and they are kinda noisy. Slightly overprice.
Anmeldt 14 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: