Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8393 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Pongthai fra Thailand
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i februar 2015
Good location, Reasonable price
Good location, Price, Near restaurant
hotel near MRT Station (China town), Near Restaurant, free wifi
Anmeldt 19 marts 2015

wong fra Hongkong
Rejsende alene
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2015
Great Hotel in China Town
Less than 5 mins away from China Town MRT Station(excellent location). Staff is extremely friendly and willing to help if you need it. The room is comfortable and has strong WiFI
Anmeldt 19 marts 2015

Ng fra Singapore
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Staycation
the interior design, the spacious bathroom and the cozy bedroom
It was a night spent over at Porcelain Hotel and though its a short stay, we enjoyed the cozy room and the interior design of the room was pretty. We gotten a free upgrade of room as well.
Anmeldt 19 marts 2015

CHZEEHWA fra Malaysia
Par
Executive
Boede 4 nætter i marts 2015
so far ok
not bad
good
Anmeldt 19 marts 2015

Achmad fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2015
Good
room,service,easy access
awesome
Anmeldt 19 marts 2015

Phanommaneerat fra Taiwan
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2015
NOPE
NOPE
GOOD LOCATION
Anmeldt 18 marts 2015

TAWISA fra Thailand
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i marts 2015
average
good location, smells, noise
1. Good location, close to MRT, department store and restaurant 2. In the room has bathroom smell 3. Noise at 7 am every day from junk car 4. Staffs are friendly 5. The hotel is dark style
Anmeldt 17 marts 2015

John fra USA
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2015
Room Without a View
Location for MTR, good Chinese Restaurants, near to fantastic Maxwell Food Court
Well, I might well be wrong, but I do not recall the Agoda website saying the room would have no window!!!The whole place was(not just the room) is dark and rather eerie.
Anmeldt 16 marts 2015

Nur fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2015
Excellent
Small but comfortable
Anmeldt 16 marts 2015

Yi fra Kina
Gruppe
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2015
Nice stay
Location Location Location
Nice hotel which closed to food and China Town
Anmeldt 16 marts 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: