Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8393 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Wee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i marts 2015
Value for Money
Location, price
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dianne fra Filippinerne
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2015
Small rooms
location is very convenient, near the MRT
the staff was very pleasant and cleanliness is great. but the room was so small.10 square meters.
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wing fra Hongkong
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i marts 2015
clean
near mrt china town
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Derrick fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Porcelain Hotel by JL Asia
Easy Check-In, Clean Room, Friendly Staff
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jessica fra Singapore
Par
Executive
Boede 1 nat i marts 2015
Good
Hotel cleanliness, great comfort and room
Good but can't seem to find the location of the power plugs
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JUDY fra Indonesien
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2015
CONVINIENCE STAY FOR BACKPACKER
LOCATION.
THIS NOT EVEN MY SECOND OR THIRD STAY, I FOUND THIS HOTEL IS THE MOST COMFORTABLE TO STAY IN SINGAPORE. THE LOCATION IS SUPERB JUDT AROUND THE CORNER NEAR MRT CHINATOWN TRAIN STATION, SHOP AND RESTAURANT AROUND HOTEL NEIGHBORHOOD. STANDARD ROOM SINGLE OR DOUBLE WITH NO WINDOW IS SMALL W/ BATHROOM ATTACH BUT STILL CONVINIENCE, IF YOU LIKE BRIGHT LIGHT ROOM WITH WINDOW WHY NOT TRY DELUXE ROOM LIKE I DO. NO BREAKFAST AVAILABLE, LIFT IS ON SERVICE MAKE DISABILITY FRIENDLY. (THANKS FOR THE UPGRADE ROOM )
Anmeldt 07 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JUDY fra Indonesien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2015
best budget hotel
LOCATION.
THIS NOT EVEN MY SECOND OR THIRD STAY, I FOUND THIS HOTEL IS THE MOST COMFORTABLE TO STAY IN SINGAPORE. THE LOCATION IS SUPERB JUDT AROUND THE CORNER NEAR MRT CHINATOWN TRAIN STATION, SHOP AND RESTAURANT AROUND HOTEL NEIGHBORHOOD. STANDARD ROOM SINGLE OR DOUBLE WITH NO WINDOW IS SMALL W/ BATHROOM ATTACH BUT STILL CONVINIENCE, IF YOU LIKE BRIGHT LIGHT ROOM WITH WINDOW WHY NOT TRY DELUXE ROOM LIKE I DO. NO BREAKFAST AVAILABLE, LIFT IS ON SERVICE MAKE DISABILITY FRIENDLY.
Anmeldt 07 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jarot fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2015
Strategic location, good service, clean
Location, clean & cheap
Very good experience. Fit for small family. Worth to try.
Anmeldt 07 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MEILENG fra Malaysia
Par
Executive
Boede 2 nætter i februar 2015
Good location
convenience, clean, nice ID
Anmeldt 07 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jon fra Australien
Rejsende alene
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i februar 2015
Not for the claustrophobic but Excellent value
Location location location
After recovering from the shock of the tiny windowless room, it was great. Everything so compact and spotless and quiet. In the centre of Chinatown and easy walking distance to "nightlife" if required. Arriving in the middle of Chinese New Year Celebrations also helped try good vibrations. I would stay there again.
Anmeldt 07 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: