Rigtig godt 7,1
baseret på 8406 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8406 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Grace fra Malaysia
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i januar 2016
Overall good
near mrt station, a lot of restaurants nearby, night market too
Anmeldt 21 september 2016

Ployfah fra Thailand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i januar 2016
very small room but convenient
small room but the location is very good just only 2-3 mins to Chinatown Mrt and there are a lot of food center around this hotel.The wall is too thin I can hear when people talk to each other and lightings in the roo is too dark.For a girls,I can't make up with a dark light
Anmeldt 21 september 2016

Faii fra Thailand
Gruppe
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i september 2016
It'good
Get free hotel room upgrade, hotel near MRT Chinatown, room clean but so small, the bathroom door lock was broken and couldn't be closed, and refridge isn't cool.
Anmeldt 21 september 2016

Nicholas fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i september 2016
Good location
Noisy, no glass in the window. Poor internet Great location and good value for Singapore
Anmeldt 20 september 2016

jupita fra Indonesien
Par
Executive
Boede 2 nætter i august 2015
near mrt
close to mrt
Anmeldt 20 september 2016

mark fra USA
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i september 2016
Rooms are small but stylish and good value. Location is superb in Chinatown; MRT so close, convenien
They make your life easy at the front desk - scheduling taxis, handling luggage well (storing, etc), full of good information.
Anmeldt 19 september 2016

Kai fra Malaysia
Forretningsrejsende
Executive-værelse med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2016
Good location
Good location. Near to mrt station and quite a numbers of eating place around.
Anmeldt 15 september 2016

Wee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i september 2016
Best location
Location very near to China town, very convenient
Anmeldt 14 september 2016

Chuan fra Malaysia
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2016
Short stay
Standard room is a little small but otherwise good!
Anmeldt 13 september 2016

ELLEN fra Indonesien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2016
Good value for money
A very convenient stay and worth the price. You can also find local restaurants nearby. All by walking distance.
Anmeldt 13 september 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: