Rigtig godt 7,4
baseret på 25026 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 25026 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Service 7,2
  • Værdi for pengene 7,2
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Yuzalini fra Brunei Darussalam
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2016
room is small
the room is small, so as the bathroom. location is good as it is within the MRT station building. overall it is ok for a night stay as we were on a transit that requires a night stay in Singapore.
Anmeldt 29 september 2016

David fra Indonesien
Par
Specialtilbud 2 - superior-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2016
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Anmeldt 28 september 2016

David fra Indonesien
Par
Superior
Boede 1 nat i marts 2016
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Anmeldt 28 september 2016

David fra Indonesien
Par
Superior
Boede 2 nætter i september 2015
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Anmeldt 28 september 2016

Sugianto fra Indonesien
Familie med små børn
Tredobbelt værelse
Boede 2 nætter i april 2016
best location, easy to reach MRT
the hotel have a great location to reach MRT
Anmeldt 28 september 2016

Tiabduan fra Thailand
Gruppe
Tredobbelt værelse
Boede 2 nætter i september 2016
Good place and very convenient
Next trip for Singapore , we will stay at V Lavender again
Anmeldt 28 september 2016

Larson fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Value for Money Hotel at City Fringe
Great location just 5 minutes from CDB via the MRT. Plenty of shops down stairs so it is really convenient for both business and leisure travelers alike.
Anmeldt 28 september 2016

Teh fra Malaysia
Par
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Good Location
good location beside MRT station value for money.
Anmeldt 28 september 2016

JESSICA fra Singapore
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i august 2016
Good location
Convenient location. However, the room has a little musty smell.
Anmeldt 27 september 2016

adelia fra Indonesien
Familie med store børn
Tredobbelt værelse
Boede 2 nætter i august 2016
excellent
value for money and excellent location
Anmeldt 27 september 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: