Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,6
baseret på 8190 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 8190 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Mads A. fra Danmark
Par
Boede 2 nætter i maj 2009
En super oplevelse!
Super service, søde mennesker, flot udsigt, lækker pool.
Ingen alkohol.
En veninde, min hustru og jeg ankom til Grande Cerntre Point hotel tidligt morgen. Med det samme vi kom var alle i lobbyen på stikkerne. Det er et super lækkert hotel, rent og pænt, ligger meget centralt. Eneste malurt er at man end ikke kan købe en øl på hotellet. Ingen alkohol!!! Alligevel kan vi kun give hotellet vore bedste anbefalinger.
Anmeldt 11 juni 2009

Saowanee P. fra Thailand
Par
Boede en nat i maj 2016
Very nice hotel
High standard , like home
Anmeldt 28 august 2016

Hau Y. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede 2 nætter i august 2016
Good
No
Anmeldt 28 august 2016

Lau W. fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i september 2015
Good
Good
Anmeldt 27 august 2016

Samuel T. fra Singapore
Par
Boede 3 nætter i august 2016
Generally satisfied with the room and staff services.
This is our 4th stay to this hotel, and generally quite happy with it. However, this time round the room given to me at 2921, TV not working, washing maching water leakage which caused my spouse to slipped and luckily there is no serious injury.. Hotel management was fast enough to help us to move to another room. Even the porter showed sincere concerns if my spouse has injured herself rather than just helping to move our luggages. Techniciant that cane with manager to check just turn on the washer and checked if the front load lid is tight and told us no problem. I would think it warrant a detailed investigation and it could be the drainage pipe is loosen or leaking. Overall, please with everything
Anmeldt 23 august 2016

Chi C. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede 2 nætter i august 2016
BTS nearby with big room
Satisfy with the two big rooms with comfortable design. Rooms are clean and quiet. Swimming pool is big enough as there are not crowded with guests. Just 5 mins walk to BTS. May consider booking agan next time!
Anmeldt 21 august 2016

Hoang L. fra Vietnam
Familie med ældre børn
Boede 3 nætter i august 2016
Worth the price
Friendly staff, excellently clean rooms, convenient services, spacious swimming pool - fresh water with a pH of 7.2, good location, luxury decorations, though pool is too shallow. But overall experience is great. Definitely come back next time
Anmeldt 20 august 2016

WeiChih C. fra Taiwan
Familie med små børn
Boede en nat i august 2016
Good
Value for the money
Anmeldt 19 august 2016

Thanh D. fra Vietnam
Familie med små børn
Boede 3 nætter i august 2016
Very good hotel
Good location, friendly staff, stylist furnitures. Need to clean room floor better. I was very satisfied with the quality of this hotel.
Anmeldt 19 august 2016

On H. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede 3 nætter i august 2016
Air Conditioners make too much noise in the bedroom & somehow abit smelly in the dining room
Cleanliness needs to be improved
Anmeldt 17 august 2016