Tilbage til hotelinfo

Godt 7,5
baseret på 5389 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 5389 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,0
  • Faciliteter 6,2
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Personalet 7,3
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

Charlotte F.
Danmark
24 juli 2012
God beliggenhed men lidt slidt
God morgenmad
God beliggenhed. God til prisen. Venligt personale.

Anders J.
Danmark
23 juli 2012
Fint hotel
Ulemper, 4 ting
Ulemper. Ombygning omkring poolen gav en masse larm, ingen bacon til morgen mad, de lukkerde for vandet 2 timer, så man ikke kunne trække ud i toilettet, vaske hænder eller gå i bad (fra 13. til 15) de holdt brand øvelse så jeg forlod hotellet i 3 timer.

Erik P.
Danmark
03 april 2012
centralt hotel har set bedre dage
beliggendhed venligt og dygtig personale
hotellet ligger tæt på sukhumvit og shopping, hotellet trænger til en kraftig renovering det må då siges at værelserne er holdt pænt rene. hvis man ikke har købt værelse inklucive morgenmad koster det 350 bath pr. person hvilket er fuldstændig vanvittig dyrt i forhold til hoteller af denne standard.

Jesper R.
Danmark
23 december 2011
God beliggenhed fin service
nyrenoveret dejlige værelser
Manhattan er et dejligt og hyggeligt hotel med en rigtig god beligenhed nær de bedste indkøbsmuligheder og sky train så det er nemt at komme rundt i bangkok uden at bruge ventetid i taxa for trafikken er ret tæt,personalet er meget hjælpsom og smilende,morgenmaden er rigtig god og omgivelserne er dejlige.

ken A.
Danmark
28 oktober 2011
God beliggenhed og venligt staff
Beliggenhed
Jeg har nu boet her på Manhatten nogle gange og er yderst tilfreds . Hotellet ligger perfect hvis der skal hygges og festes om aftenen . Hvis den står på shopping er det super nemt , hotellet ligger meget tæt på Sky - Train ca 2 min gang og tæt på underground station . Super venligt staff og hjæpsomme . Glimrende morgenmad lidt for enhver smag . Kan varmt anbefales .

Lars C.
Danmark
18 februar 2011
Nydeligt mellemklassehotel
Ligger godt placeret i Sukumwit-området
Hotellet er af ældre dato, og trænger måske nok til restaurering, men ellers OK med flinkt og venligt personale.

Bent F.
Danmark
11 januar 2011
Dejligt hotel med meget hjælpsom og smilende betje
Personalet og morgenmaden
Skiltningen til poolen
Et rirtig godt hotel, gode værelser, sød, smilende og meget hjælpsom betjening og lækker morgenmad

Peter R.
Danmark
07 december 2010
Nemt at komme til
Stor lækker morgen buffet
ikke mange
Dejligt sted og specielt godt morgenmad serveres tidligt

Lone G.
Danmark
28 november 2010
Central beliggenhed lige ved Sky train
Billigt hotel, som ligger tæt ved shopping muligheder
Lidt slidt, og IKKE no smooking room
Hotellet er meget billigt til det du får. Pænt stort værelse,stor morgenmads buffet og tæt på sky train. Der findes ikke No smooking room, så du kan være uheldig at få et værelse der stinker af tobaksrøg. Der står godt nok at de har smooking politik, men du bliver spurgt om du vil have No smooking,men dog stinker der af tobak og der står askebæger og ligger tændstikker? Hotellet er lidt nedslidt, men de er igang med en opfrisker af hotellet. Er du til shopping ligger dette hotel perfekt.

john B.
Danmark
26 august 2010
vognmand
ren hed
ingen
alt var i orden vi kom før tiden fik værelse på under 3 minuter dejlig rum alt tip top i orden morgen mad meget høj standat i forhold til hotel pris