Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 194 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

David fra Storbritannien
Par
Superior-enkeltværelse
Boede 1 nat i februar 2014
Couldnt wait to leave
Leaving
Staff not friendly room poor condition bar next to hotel noisy all night
Anmeldt 04 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

chaiya fra Thailand
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 1 nat i februar 2014
I am very disappointed to select this hotel.
Nothing
Room is not same to the picture they show. Room like a toilet. I check in an then have to go out for next hotel nearby. I cannot refund as the condition was agree with agora so waste money there.
Anmeldt 19 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WIRACH fra Thailand
Forretningsrejsende
Enkeltværelse
Boede 3 nætter i december 2013
Good
Good
Good and smart nightlife in Chiangmai with comfortable room
Anmeldt 19 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

VARALEE fra Thailand
Rejsende alene
Superior-enkeltværelse
Boede 1 nat i december 2013
Clean, Quiet, Privacy, Good Location
Price, Clealiness, Privacy
Ok with the equipment water and space, I can leave my luggage over 9 hrs before flight without complain
Anmeldt 28 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kim fra New Zealand
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 2 nætter i september 2013
Good
Clean good size
Anmeldt 05 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Egkarach fra Thailand
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 3 nætter i september 2013
convenience & in city
in city, near night life, convenience
easy to access from airport taxi to hotel (in city nimmarnhemin road), easy to get around new happening around there (coffee, food international or local, spa & massage), easy to walk or bike
Anmeldt 25 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juthamas fra Thailand
Familie med store børn
Superior-enkeltværelse
Boede 1 nat i september 2013
disappointed
downtown location, budget hotel
Room wasn't clean enough and a bit noisy from the bar next door. Room's totally different from the agoda photo website. If u need the stopover and budget hotel is ok if comparing by the price.
Anmeldt 19 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juthamas fra Thailand
Familie med store børn
Enkeltværelse
Boede 1 nat i september 2013
nightlife location and backpacker hotel
good location
the room was not clean enough and the door didn't working properly make me feel uncomfortable and unsafety. Also the shower tab was broken and we have to shower in the other room instead. The hotel locted beside pub and restaurant so a bit noisy during nightime.
Anmeldt 19 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Porrawat fra Thailand
Par
Enkeltværelse
Boede 1 nat i august 2013
it is very nice boutique hotel
good location, nice design, very convenience
The location was great I can walk around there to have good food and nightlife
Anmeldt 21 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Oaraween fra Thailand
Par
Superior-enkeltværelse
Boede 1 nat i februar 2013
comfortable and clean room
location, clean room, shopping
It was a low cost hotel but it was very nice as clean room, comfortable easily to go anywhere as it is in cebter and main road a lots of night life and food...internet was good location is great to access to attarctive place
Anmeldt 31 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: