Godt 7,3
baseret på 2439 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 2439 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Kin fra Hongkong
Par
Deluxe
Boede 7 nætter i juni 2015
very good
clean, nice bed, big room
Anmeldt 06 juli 2015

King fra Hongkong
Rejsende alene
Superior
Boede 7 nætter i juni 2015
Good Price
Location, Price and the Room Size
I'll stay this Hotel again whe I visit Chiang Mai again
Anmeldt 28 juni 2015

Simon fra Singapore
Par
Superior
Boede 2 nætter i december 2014
So so. Nothing great.
Nothing.
Nothing to say except just a place to sleep. The amenities are not so convenience.
Anmeldt 12 juni 2015

Rosemary fra Australien
Rejsende alene
Superior
Boede 8 nætter i maj 2015
cinvenience
convience
First room stank it was discusting BUT when they moved me to another ut was fine cleane4s inly skim over the top though I wiped tavle myself and the dirt took 3 or 4 washes to come off.
Anmeldt 31 maj 2015

David fra USA
Par
Superior
Boede 2 nætter i maj 2015
Review in the north
location quality comfort
Great stay very cheap nice rooms!
Anmeldt 25 maj 2015

Gary fra USA
Par
Superior
Boede 2 nætter i maj 2015
A nice place to stay
Decent price, location was decent, access to areas
Wi-Fi was hit or miss but most other things were fine, decent rooms with a balcony where you could wash clothes and hang to dry if necessary, not much on TV in English though.
Anmeldt 23 maj 2015

KHLONGYUTH fra Thailand
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i maj 2015
Clean Comfortable Good
Clean Comfortable Good
Good so far
Anmeldt 17 maj 2015

Dominik fra Schweiz
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i maj 2015
hot water only!!!
location is good if you got a vehicle and the hotel has a parking as well. but it's to far to walk anywhere interesting.
No way to take a cold shower during daytime (obviously the water tank is located on the roof top where it heats up to almost boiling temperatures during daytime). Air condition temperatures are random too. Hotel staff doesn't seem to be bothered by these facts. Despite 3 requests nothing happened.
Anmeldt 11 maj 2015

pookie fra Thailand
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i marts 2015
Just okay
Big room ,toilet , quiet
Just okay
Anmeldt 08 maj 2015

Audrunas fra Litauen
Par
Superior
Boede 4 nætter i marts 2015
good
Clean, nice rooms with balconies, refrigerators.
Clean, nice rooms with balconies, refrigerators. away from the center
Anmeldt 24 april 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: