Godt 7,3
baseret på 2439 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 2439 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Edy fra Schweiz
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i januar 2014
pleasant stay at good price and good location
staff, nice rooms and location
was nice, because good staff and central location, friendly staff and service
Anmeldt 14 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kirsty fra Australien
Rejsende alene
Superior
Boede 2 nætter i januar 2014
Ideal for self-sufficient travellers
Large Room, Fridge, Cable
I live in Thailand, so don't require much staff assistance. The best thing about the hotel is the size of the room and the comfortable bed. There is cable TV and wi-fi. If you are self-sufficient, this is a comfortable hotel in which to stay.
Anmeldt 14 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

andy fra Singapore
Par
Superior
Boede 5 nætter i december 2013
Enjoyed myself & had good sleep throughout 4nights
The staffs are friendly and knows to comunicate in english.
Enjoyed throughout the 5days. Will be coming back for this Christmas.
Anmeldt 14 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

priyanthie fra Sri Lanka
Par
Superior
Boede 4 nætter i december 2013
Okay hotel
Clean. The staff is polite. Big hotel.
This is a reasonably large hotel near the town area. The staff is polite. The location is good. Overall its a okay hotel.
Anmeldt 12 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jonathan fra Storbritannien
Par
Boede 4 nætter i december 2013
A budget hotel, in a central location
High speed wifi
This hotel is a budget hotel, not situated in the most convenient area.
Anmeldt 06 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

thong fra Thailand
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i december 2013
large room cable chanel good
large size good cable chanel
good information internet cable tv ok good carpark large size room quietplace
Anmeldt 01 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kamlesh fra Mauritius
Par
Boede 3 nætter i december 2013
Safe and value for money
Location, breakfast and safety
We felt safe and has enjoyed our stay there. If they could provide hotel transfer, that would be helpful. Taxi service is expensive or try to rip-off tourist if you do not negotiate.
Anmeldt 30 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Australien
Par
Superior
Boede 2 nætter i december 2013
Adequate for the money
Location, Cleanliness, Price
Nothing exciting, have definately had better valued places but fine. Liked the Australian TV channel.
Anmeldt 29 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kim fra Singapore
Gruppe
Superior
Boede 5 nætter i december 2013
Value for money budget hotel with large rooms.
Large Rooms, Friendly Staff and No fuss.
For the money I paid for, it is superb value, may be more worthwhile to stay in some guesthouse down the road. Definitely recommended!
Anmeldt 28 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juan fra Singapore
Gruppe
Boede 4 nætter i november 2013
budget and comfortable experience
comfortable, value for money, nice food
Overall it was a good experience staying at Royal Panerai Hotel Chiangmai just that you need to work about 5mins to another hotel for breakfast. The breakfast was good too. The tour receptionist was very helpful too. A club is also nearby.
Anmeldt 26 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: