Rigtig godt 7,7
baseret på 2467 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2467 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 6,3
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,1
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Shuaixiang fra Kina
Gruppe
Deluxe
Boede 4 nætter i maj 2014
Good location
Good location, clean room
Anmeldt 13 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

BELLE fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2014
Nice place to stay for big families
Rooms big and kitchen is well equipped
Great stay.Near hospital and the many room option is great for big families.
Anmeldt 10 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Haziq fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i september 2014
avrge
staff was good
Relax n enjoying
Anmeldt 10 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHAN fra Hongkong
Familie med store børn
Premier-værelse
Boede 3 nætter i januar 2014
Alfresco Phuket Hotel
good
Anmeldt 09 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Xiaodong fra Kina
Par
Boede 2 nætter i juni 2011
Small hotel but comfortable
Price
The hotel was pretty nice. But the location is a bit far from the beach.
Anmeldt 08 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JIAYUN fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i august 2014
No good. No recommended. But location convenient
The lobby is hot. swimming pool No clean. room look old. only location considered. convenient... maybe suitable for solo travels But nt couple
Anmeldt 06 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Roisin fra Irland
Par
Grand Deluxe med badekar
Boede 3 nætter i januar 2014
Phuket
Large modern rooms
Nice rooftop pool , clean modern rooms
Anmeldt 01 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Iswandy fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i august 2014
Reasonably priced hotel among all!
Simple room layout that is studio-like and clealiness that makes u comfortable sitting in e room all day!
We definitely love our stay at Alfresco Phuket Hotel for 1 main reason. It's simplicity puts us in a calm state of mind throughout our stay n distance to e main shopping mall is only 10mins
Anmeldt 31 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alvin fra Singapore
Rejsende alene
Premier-værelse
Boede 2 nætter i august 2014
value for money
room is big and clean, location is good
Anmeldt 17 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ajit fra Indien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i december 2013
Hotel near Bangla Road
close to bangla road
Average
Anmeldt 04 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: