Rigtig godt 7,7
baseret på 2466 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2467 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 6,3
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Hiroshi fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe
Boede 3 nætter i august 2013
It's the only hotel I will stay in HKT
Friendly staff, great ambiance and fab location
Always relaxing and convenience as they have shuttle service to junceylon .
Anmeldt 14 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Noor fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2013
okay not bad
good for backpackers
ThiS hotel has shuttle to city. Not near to beach so im not suggested for those who plans to go for beach. This hotel good for backpackers the hotel was small. Near to construction and far from shopping place.
Anmeldt 14 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

RAJASHEKAR fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i august 2013
Comfortable hotel
Free shuttle to shopping mall, great staff, comfortable room
The level of service extended by the staff was exceptional. They went out of their way to make the stay a pleasant one. The hotel offers a free shuttle tuk tuk service to the nearby Jungceylon, which is just a 2 mins drive away. Definitely a good option to consider!
Anmeldt 13 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kok fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i august 2013
Quiet
Quiet, attentive staff & clean
Overall worth the money but the location is too far from the beach.
Anmeldt 13 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sheldon fra Canada
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i juli 2013
It is a nice hotel.
Tuk tuk shuttle, design, and see through bathroom.
I loved it. The hotel is really nice but the hallway floors still need to be worked on because all I saw on the hallway floors was just plain concrete. There needs to be some ceramic tiles on the floor. Other than that, I loved it. The room I had faced the quiet side where I could see the mountain and vegetation.
Anmeldt 12 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stephen fra Australien
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i august 2013
nice hotel and big room
nice pool lobby
It is nice hotel but noisy because new construction in that place, we got nice and big room but aircondition is no good very noisy, we check out 3 days after, and the other receptionest don't care about our problem
Anmeldt 12 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sunil fra Indien
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i august 2013
it was very clean and comfortablr stay
value for money
Anmeldt 12 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chi fra Hongkong
Par
Alfresco Suite
Boede 2 nætter i august 2013
Budget choice with satisfactory quality
nice pool on the roof, fast service, good room
I am satisfied with this hotel in general. Good location, good service and nice price.
Anmeldt 08 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lowell fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Boede 4 nætter i august 2013
Decent, nothing to complain at all
Value for money, location is much much better than what I thought
Anmeldt 08 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Paul fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 10 nætter i juli 2013
Sun beers cheap awesome
Pool , very clean, cheap
Anmeldt 06 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: