Rigtig godt 7,7
baseret på 3650 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3650 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Martin fra Danmark
Par
Deluxe-værelse
Boede 15 nætter i januar 2012
Fin udsigt til poolen
Smilende og hjælpsom personale
Hotel til små penge. Værelserne ser ikke ud som på billederne, der var fugt på væggen til badeværelset, fordi den ikke er lukket ordenligt til. Rengøringen var okay, men prøvede og ligge 10 bath i kanten af et bord, og efter de havde været der, var den væk. Så pas på med og tabe penge på gulvet. Kiggede om de havde lagt den på bordet eller andre steder. Men nej. Poolen blev fin rengjort hver dag, men håndklæderne man får udleveret, var godt brugte og nogle mener jeg, man burde have smidt ud. Personalet var smilende og hjælpsomme. Men nogle af dem, snakker meget dårligt engelsk. Så det var svært nogle gange og bestille noget ved poolen. Mini-baren brugte jeg ikke, da 5 ud af 8 drikkevare, havde paseret sidste dato. 19/10-11 - 7/12-11 - 16/12-11, hed datoerne. 4 øl + 1 sodavand. Man kan kun få 1 nøgle udleveret til hvert værelse, så hvis man er par og gerne vil shoppe lidt forskelligt eller en gerne vil ud og en vil sove, så kan man ikke få en ekstra nøgle, men man kan spørge receptionen om man kan få dem til at lukke op. Pænt af dem, men ville gerne have haft muligheden, for at få min egen nøgle, hvis jeg gerne ville ud, så man ikke bruger tid på at vente på de finder den rette nøgle, da de ikke bruger system nøgler. Alt efter hvor kræsen man er, vil jeg kun anbefale dette hotel, hvis man er meget ude. Og kun skal bruge det til og sove. For hvis der er for mange ved poolen, er der ikke nok liggestole og så skal man sidde i kanten af poolen, og svært hvis man gerne vil have lidt sol. Men billigt hotel og sødt og hjælpsomt personale. Men er sikker på der er andre hoteller, der kan gøre det mindst ligeså godt og måske billigere. Men vil desværre ikke sætte mine ben på dette hotel igen.
Anmeldt 10 februar 2012

Stuart fra Australien
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 16 nætter i oktober 2015
Holiday
Enjoyable experience close to everything and great staff
Anmeldt 30 september 2016

Jiayu fra Singapore
Gruppe
Standard-værelse
Boede 1 nat i januar 2016
good location, poor wifi
location is good. walking distance from the shopping mall. however, the wifi signal here is weak. have to turn off my airplane mode in order to connect.
Anmeldt 27 september 2016

jeremy fra Australien
Rejsende alene
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i september 2016
Good Value for money
I stay at the Amata almost every time I go to Phuket, it's a good located property that suits me down to the ground. The only thing I think worthy of an additional note here is the state of the swimming pool, now I don't use the pool, never have in all my times staying there, this time from the 7th floor you can see that the water is a nasty green colour, and the pool walls look filthy! and no it's not just the tile colours, looking at the less used kids pool right next to it you can tell the difference...If I were the Management of this place I would be getting that cleaned real quick, before someone gets sick from it.
Anmeldt 12 september 2016

wayne fra Australien
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 6 nætter i september 2016
Love this place
Great hotel. Value for money
Anmeldt 09 september 2016

Lindy fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe-værelse
Boede 4 nætter i marts 2016
holiday with travel delightfully package
it was great! travel delightfully booked this for us as part of a weekend getaway package. we loved it.
Anmeldt 05 september 2016

Alex fra Australien
Gruppe
Standard-værelse
Boede 12 nætter i august 2016
service
poor service and room quality
Anmeldt 05 september 2016

eliran fra Israel
Par
Standard-værelse
Boede 4 nætter i maj 2016
broken hotel, bad smell, old
Old. overcharged, cockroaches. they dim the light that you will not see all the defects. the ceiling was broken in the hall (they send people to fix it the day after i complained, the glass of the door inside the room was broken. I upgraded the room after getting bed room. but it will be the last time there for sure.
Anmeldt 03 september 2016

Lemuel fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
It was good
English enhancement for staff
Anmeldt 28 august 2016

Sridhar fra Indien
Rejsende alene
Standard-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
Nice Stay
Reasonable prise and prime location
Anmeldt 28 august 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: