Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 296 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,2
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

steven fra Storbritannien
Par
Superior med pooludsigt
Boede 10 nætter i december 2015
disapointed
i really did not enjoy my stay to much, there were members of staff that really didn't care. room was dated, cracked bath tub, bad lighting , tv not working , only 1 key for the room, asked for a additional key, they gave me one that didn't work. food was average, to say the best.
Anmeldt 04 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Australien
Par
Superior med pooludsigt
Boede 1 nat i september 2015
Enjoy for 2nd stay
Close to the beach, Good Pool and Good Food
Enjoyable to stay here
Anmeldt 08 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Australien
Par
Standard med haveudsigt
Boede 2 nætter i september 2015
Al round Good Resort
Nice Pool, Ocean good view, Staff very nice
We enjoyable and stayed there twice
Anmeldt 04 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MUHAMMAD fra Thailand
Familie med små børn
Standard med haveudsigt
Boede 2 nætter i oktober 2015
only beach but other convenience is not there
Beach and garden nothing else
I Spend a lot of mony to make my trip joyful which was very hard for me even every common people because there is no any convenience like market, transport even hotel shuttle...So simply hard to survive there if you don't have much money and not friendly for common people like me
Anmeldt 27 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cloe fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior med pooludsigt
Boede 2 nætter i september 2015
Satisfied
Hotel staff, location was nice and quiet, amenities
Good
Anmeldt 26 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Caroline fra Australien
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 2 nætter i september 2015
Dated hotel
Location, the bed, pools
Very dated hotel. So much mould in the bathroom. Average breakfast. Good location on the beach.
Anmeldt 17 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jerry fra USA
Familie med små børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 4 nætter i juli 2015
Had its heyday in the 90's
Location, location, location
The hotel was clearly a 4 star resort in its heyday but, unfortunately, it has not aged well and repairs made after the tsunami were done quickly and cheaply leaving Amora feeling more like a 2-3 star. Luxury is to be found nowhere but in nature on this trip
Anmeldt 06 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mareesa fra Thailand
Rejsende alene
Standard med haveudsigt
Boede 1 nat i juni 2015
old and worn out
beach, swimming pools
Anmeldt 03 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chin fra Malaysia
Par
Superior med pooludsigt
Boede 2 nætter i juni 2015
Value for money
Room with balcony, clean and good breakfast selection
We enjoyed our stayed , we were provided room with balcony at the lower floor and closed by to the lobby. Amora also provide beach chair at the beach for hotel guest. Only that the pool was under maintenance during our stay. Attentive staff and we would stay here again.
Anmeldt 22 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wiroj fra Thailand
Gruppe
Standard med haveudsigt
Boede 2 nætter i juni 2015
Not recommended
Distance to the beach
There were a lot of problem. For example water running out and electricity blackout. Seem it's lack of maintenance for long time.
Anmeldt 11 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: