Rigtig godt 7,9
baseret på 3841 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3841 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Jens fra Danmark
Par
Klassisk Junior-suite
Boede 3 nætter i november 2011
Godt hotel med fin morgenmad
Aspery ligger i gå afstand til byen og stranden
Velfungerende hotel, fin velkomst og hurtig tildeling af værelse. Stort og pænt værelse.
Anmeldt 05 december 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vicki fra Danmark
Par
Superior
Boede 6 nætter i januar 2011
Lovely hotel
Service with a smile
Fantastisk hyggeligt hotel, tæt på shopping og byliv. Tæt på strande og havne når man skulle på ture. Sødt personale og lækker morgenmad.
Anmeldt 10 februar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Balazs fra Ungarn
Rejsende alene
Klassisk
Boede 3 nætter i september 2016
Cheap
Cheap, has 2 (at least) different building. The one i used has no direct access to pool. The bathroom smells very bad. At the last breakfast managed to collect some food poisoning probably from the egg at the breakfast ... staff has no idea what to do ... or they just dont care? ... wont stay there anymore for sure ...
Anmeldt 27 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Abdul fra Singapore
Rejsende alene
Superior
Boede 4 nætter i august 2016
Good
Comfortable beds. Staff are not approachable. Prefer to do laundry, tours, airport transfer and rent bike just outside the hotel rather than asking hotel staff.
Anmeldt 25 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anh fra Singapore
Gruppe
Superior
Boede 3 nætter i september 2016
Good for money
.
Anmeldt 25 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Avon fra Filippinerne
Rejsende alene
Klassisk
Boede 3 nætter i september 2016
Great
The hotel is just near the beach. The stallsare around the corner it is accessible for ATM machines.
Anmeldt 24 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ray fra Australien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2016
Delux room
A very good stay. Clean tidy and well priced....
Anmeldt 24 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 14 nætter i september 2016
holiday
enjoyed staying here again and will stay again my next trip. noisy guests in the hallways is my only real complaint. not the hotels fault.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jiayu fra Singapore
Par
Classic-dobbelt-/2-personersværelse i den nye bygning
Boede 4 nætter i september 2016
Worth it!!
Totally worth it considering the fact that it is only 5 minutes away from patong beach. Walk out of the hotel there are convenience stores, restaurants and massage parlours. Kind of get whatever you need. :D
Anmeldt 17 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

abd fra Malaysia
Familie med små børn
Superior
Boede 3 nætter i september 2016
ok
okey
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: