2015
Rigtig godt 7,8
baseret på 6377 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 6377 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Service 7,5
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

SENG fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 4 nætter i december 2015
Noisy and poor internet from room
Clean room, good location and pleasant staff
Band was playing near our room in the evenings and Internet connection was really bad from the room.
Anmeldt 26 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rohitashwa fra Indien
Familie med små børn
Boede 2 nætter i december 2015
Pricey hotel but close to beach
pool, music, proximity to beach
Anmeldt 26 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JANG fra Sydkorea
Familie med store børn
Deluxe med balkon
Boede 2 nætter i december 2015
So loud Rock band
location.
Abnormal to have an loud Rock band until midnight. Staff attitude was unbelievable that midnight is not enough. To those who with kid and comfort hotel .this would be far away one.
Anmeldt 25 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juergen fra Tyskland
Rejsende alene
Deluxe med pooludsigt
Boede 5 nætter i december 2015
great place
location, quiet, nice breakfast and bar area next to the beach
great to relax, everything in walking distance, central location, but still quiet
Anmeldt 24 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marije fra Holland
Gruppe
Boede 1 nat i december 2015
Good stay
Pool, location
Good stay
Anmeldt 24 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MANCHARANJIT fra Malaysia
Par
Deluxe med balkon
Boede 3 nætter i december 2015
OVERALL A GOOD PLACE FOR HONEYMOONERS
GOOD ROOM SIZE / NICE SWIMMING POOL / WALKING DISTANCE FOR SHOPPING
HONEYMOON GATEWAY, NICE PLACE FOR SHOPPERHOLICS, GOOD FOOD, NICE LOCATION, GOOD MASSAGE, CLEAN ROOMS, NICE SWIMMING POOL, WILL DEFINITELY COMEBACK AGAIN.
Anmeldt 24 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hugh fra Kina
Familie med store børn
Deluxe med balkon
Boede 2 nætter i december 2015
Not a family hotel
the pool is nice it's next to the beach and centre for tourism in Patong city
There were a lot of young folks there partying. If your out to party and get wasted every night then this is the hotel for you. If you have a family or are after a more traditional holiday then it's not. they had a stage setup outside the hotel playing live music till 2 am every night. It was far from a quiet and relaxing place.
Anmeldt 22 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jessica fra Sverige
Par
Boede 3 nætter i december 2015
Good location !!
Location and nice Staff good poolarea
Totally good for the value of the money and very good location. And motorbike parking was nice.
Anmeldt 22 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ann fra Australien
Par
Deluxe med balkon
Boede 10 nætter i december 2015
Great
Room staff location to beach good restaurant and bars all close by
Anmeldt 22 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

EDWIN fra Singapore
Familie med store børn
Boede 6 nætter i december 2015
Definitely a good place to stay, will visit again
The location was very good, easy access to beach across the street and shops outside the hotel. The food was great and the pool side environment was fantastic.
Very pleasant and comfortable place to stayplace for holiday.
Anmeldt 21 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: