Tilbage til hotelinfo

2015
Rigtig godt 7,8
baseret på 6275 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 6275 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Lene T. fra Danmark
Familie med små børn
Boede 2 nætter i december 2013
Super fint og centralt hotel til billig pris.
Dejlig stort værelse, central beliggenhed, lækker pool område
Super fint og centralt hotel til billig pris. Dejligt stort værelse når man har små børn
Anmeldt 05 januar 2014

Dan M. fra Danmark
Gruppe
Boede 4 nætter i november 2013
Central belggenhed i Patong
Beliggenhed, morgenmad og pool
Hetellet har den bedste beliggenhed på strandvejen i Patong, tæt på forretninger og natteliv. -stor Bar ud til gaden med levende musik og aftenen. Poolen er den største jeg har set. ER indrettet med moderne møbler. Morgenmaden er helt i top. Der er elevator. Værelserne er store med balkon.
Anmeldt 08 december 2013

Per S. fra Danmark
Par
Boede 6 nætter i april 2013
Godt
Poolområdet, morgenmaden og baren/restauranten
Godt...men værelset var ikke de-lux, poolområdet var perfekt. morgenmaden var der ikke noget at klage over. man hotellet indendørs var gammelt og slidt
Anmeldt 26 april 2013

Laurits S. fra Danmark
Par
Boede 7 nætter i marts 2013
Rart ophold på hotel lige ved Patong Beach
Beliggenhed ved beachen, dejlligt pool område og god morgenmad
Rart ophold på hotel Resort lige ved Patong Baech. Venligt personale. God morgenmad. Også god restaurant at spise på om aftenen, både hvad angår skaldyr og fisk, Thai mad og mere internationalt. Baan Laimai havde som flere andre restauranter i Patong afskaffet Happy Hour! En skam, da det indebar kun få mennesker ved gå hjem tid fra stranden. 30% rabat på nævnte tid indført sidste dag under opholdet.Resortet satser tilsyneladende mere på spisende gæster nu. HAR BOET DER EN GANG FØR.
Anmeldt 31 marts 2013

Laurits S. fra Danmark
Par
Boede 5 nætter i marts 2012
Dejligt hotel med god atmosfære
Beliggenheden, udvidede Happy Hours, fint poolområde
vi havde et pragtfuld ophold på baan laimai beach resort, som ligger lige over for den skønne strand. personalet ved baren var rigtig rare, og kvaliteten af fisk og skaldyr herunder østers var i top i den udendørs restaurant. morgenmaden var ligeledes rigtig fin. beliggenheden kan anbefales, da der er rigtig roligt, selv om man er i kort gåafstand fra det mere vilde liv i patong med bangla road m.v. rigtig mange restauranter i nærheden, og skal der spises italiensk er der også mange muligheder, men restaurant roma tæt på i en sidegade til strandvejen kan varmt anbefales. receptionen arbejder ikke særlig hurtigt, heller ikke ved afrejse og selv om kl. var 16, da vi ankom, kunne man heller ikke anvise værelse.
Anmeldt 01 april 2012

Kjeld P. fra Danmark
Par
Boede 7 nætter i januar 2012
Godt hotel, men noget musik støj fra restauranten
God beliggenhed tæt på stranden
For dyrt i forhold til andre hoteller i samme klasse.
Anmeldt 16 februar 2012

Flemming O. fra Danmark
Par
Boede 17 nætter i januar 2012
Dejlig beliggenhed, få meter til stranden
Beliggenheden er nok det vi bedst vil huske
Hotellet levede ikke op til standarden, vi måtte 6 gange klage over manglende håndklæder, sæbe, toletpapir kaffe og drikkevand og så oplevede vi, at der to gange ikke var varmt vand i bruseren. Hver gang vi klagede, smilte personalet meget venligt, men det var ikke hver gang, at det hjalp at klage. Da vi jo ikke er unge mere, ville vi godt have haft nogle madrasser at ligge på i liggestolene ved pool området, men vi måtte ligge på træliggestole - ikke særligt behageligt. Der var megen generende musik støj på hotellet indtil kl. 0,30 Det er ikke et hotel vi vil besøge igen på trods af beliggenheden
Anmeldt 12 februar 2012

Jan D. fra Danmark
Par
Boede 5 nætter i december 2011
Venligt personale
Hyggeligt hotel, plads til bærbær PC i sikkerhedsboks
Lidt støj ifm. udbygning samt lidt kalk i bruchenichen. Kølig pool grundet vintertid. Meget lav pool.
Anmeldt 03 januar 2012

Lars R. fra Danmark
Par
Boede 2 nætter i marts 2011
God beliggenhed - eneste positive ved hotellet
Tæt på strand
Måtte vente en time inden værelset var klar, receptionisten sagde 20 minutter. Ikke varmt vand i bruseren, som ikke kunne bruges, da trykket på vandet var yderst dårligt. Meget lyt på værelserne. Personalet talte dårligt engelsk. Ingen Hotel Directory på værelset, så da vi skulle i lufthavnen, fik vi at vide, vi skulle have bestilt taxa aftenen før. Umuligt at vide, uden information om det eksempelvis på værelset. Stadig under konstruktion/ombygning. Eneste toilet i receptionsområdet var 1 handicap toilet. Ingen anvisninger af, hvor vi skulle spise morgenmad - hvorfor vi valgte et andet sted. Vi havde kingsize seng, men kun 1 dyne, som var lagt på tværs i sengen, dækket af et lagen. Meget larmende aircondition. Ikke et hotel, vi vil besøge igen på noget tidspunkt. Nok den værste oplevelse vi har haft.
Anmeldt 01 april 2011

Svend H. fra Danmark
Familie med ældre børn
Boede 3 nætter i marts 2011
perfekt til os
nye og stor værelser
beliggenheden er perfekt lige ved stranden og der hvor tingene sker. der var en del støj pga. nybyggeri men det dejlige område opvejede støjen. dejlig morgenmad.
Anmeldt 07 marts 2011