Fantastisk 8,3
baseret på 972 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 972 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,9
Sortér efter

Anh fra Schweiz
Par
Deluxe-suite med pool
Boede 1 nat i juli 2016
not very nice
This hotel has great location by the beach and perfect view from the room. Breakfast were delicious with various dishes, it also great to have dinner at the Italian restaurant here, not too expensive compare to dining in downtown which included travel fee if you go by taxi. But both the bigest pool and river pool are too dirty. Facilities are pretty poor, hallway looked old and seem to be abandoned without cleaning. Especially the taxi fee to airport were unacceptable high (1800 Baht)!!!!!!
Anmeldt 16 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Haleema fra Bahrain
Familie med store børn
Deluxe mod havet
Boede 2 nætter i juli 2016
Was such a beatiful hotel
Nice to stay recomended
Anmeldt 14 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KUMAIL fra Pakistan
Familie med små børn
Deluxe mod havet
Boede 4 nætter i juli 2016
We were there for 4 days, had enjoyed a lot
The facilities of this resort is outstanding.
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Monika fra Australien
Familie med små børn
Deluxe mod havet
Boede 14 nætter i juli 2016
Very good
The hotel was amazing, only thing the lift was not working during our stay, so it was sometimes a bit inconvenient, especialy when the little one was sleeping in the pram. Also to reach karon center, they recommend to walk along the beach as on the main road is very busy. But there is always a bit of very dirty and smelly watter to cross by walk in it, that was a shame. The rest of our stay was fabulos, personal very helpful and friendly. I called the reseption twise first time beacause the drain in the shower was blocked, and the other time because the WIFI was not working, both time there was somone coming within 5 minutes to fix the problem! That was amazing. Brakefast buffet was great. And also pool and waterpark where excellent!
Anmeldt 29 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

gagandeep fra Indien
Par
Premium deluxe mod havet
Boede 1 nat i juli 2016
Best resort with great service
Totally satisfied . Eager to go back soon
Anmeldt 29 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kevin fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe mod havet
Boede 2 nætter i juli 2016
Weekend break
I had a really good and relaxing time at the Centara Grand Beach Resort. It was really close to the town center, and the facilities were really good.
Anmeldt 26 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ho fra Hongkong
Familie med små børn
Deluxe mod havet
Boede 2 nætter i juli 2016
Not really good expected
not really good for our expected, price VS the place and the facility
Anmeldt 15 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

basel fra Qatar
Familie med små børn
Premium-værelse med spa
Boede 4 nætter i maj 2016
Nice family hotel
Nice swimming pool. Long Beach for swimming. Multiple dinning option
Anmeldt 22 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Khaled fra Jordan
Par
Spa deluxe mod havet
Boede 5 nætter i juni 2016
Amazing.. Just amazing
Everything about this hotel was just amazing.. The staff, the location, THE BEACH, the food, the room.. It can't be any better :))
Anmeldt 16 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lertpan fra Thailand
Par
Deluxe mod havet
Boede 2 nætter i maj 2016
Nice swimming pool next to the beach
I enjoy swimming pool and helpful staff at pool side and great for relax on the beach next to the pool.
Anmeldt 19 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: