Rigtig godt 7,9
baseret på 2169 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2169 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 7,9
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

ladhu fra Indien
Familie med små børn
Superior have wing
Boede 3 nætter i maj 2016
good hotel
Nice stuff and value for money
Anmeldt 26 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jennifer fra New Zealand
Par
Deluxe med boblebad
Boede 5 nætter i maj 2016
Good location, good facilities, good value for money
Upgrade to the Jacuzzi rooms, well worth it. Only let down was staff in balcony bar were pretty grumpy when we asked for ice, but unfortunately the bar fridges in the rooms do not have a freezer compartment so we had no choice. Had a couple of massage treatments. Lovely staff and clean facilities.
Anmeldt 19 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HUI fra Singapore
Gruppe
Superior have wing
Boede 1 nat i juli 2015
Small room
Good service
Anmeldt 24 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hon fra Canada
Par
Superior-2-personers-/dobbeltværelse - havefløjen
Boede 4 nætter i marts 2016
Relax and Cozy Hotel
It was my second time being in the same hotel. It is a bit expensive than the others comparing to my first time there. However, it is cozy and comfortable (garden space and the room). The location is good too. I was able to control my time shopping around, walking to the beach and visiting some attractions with ease.
Anmeldt 03 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

bruce fra USA
Par
Superior have wing
Boede 3 nætter i marts 2016
lovely resort
Good location close to most activities and the beach.
Anmeldt 02 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Abdulla fra Bahrain
Par
Superior have wing
Boede 5 nætter i marts 2016
Sweet trip
Very good location; confertab room with lovely staff
Clean hotel with confertable room; all sorvices is close to the hotel and very close to shopping area and very helpful staff
Anmeldt 19 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

PENG fra Malaysia
Par
Superior have wing
Boede 4 nætter i marts 2016
Good Hotel
Nice Location not too far from beach
Anmeldt 17 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ariel fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med boblebad
Boede 3 nætter i marts 2016
Overall ok
Food,location and staff friendly
Good location and staff friendly.food also nice
Anmeldt 13 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra USA
Par
Junior-suite
Boede 4 nætter i februar 2016
Convenient and quiet
Pool, restaurant access, spacious room.
Our stay was enjoyable with the exceptions of the noisy air conditioner and the inoperable sink stopper in the bathroom.
Anmeldt 01 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yong fra Malaysia
Par
Superior have wing
Boede 2 nætter i februar 2016
Good Hotel
staff is friendly, hotel environment is quite, location is good
Although the room is not as big as expected and the room's floor is not so clean but overall is still ok. The hotel has provide us a cake for celebrate our honeymoon trip. The staff is helpful and friendly. Hotel environment is good. So i will definite come back again.
Anmeldt 17 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: