Rigtig godt 8,0
baseret på 658 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 658 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Sergio fra Danmark
Par
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 5 nætter i januar 2012
God service og luksus værelse
Personalet ville gøre alt for én, pæne og moderne værelser og luksus møbler både på værelse og ved pool
vi var virkelig glade for at bo på dette hotel og blev opgraderet så havde pludselig 40 kvadratmeter i stedet for 25, luksus. personalet er det sødeste og mest hjælpsomme vi har oplevet i thailand - de kom endda og besøgte mig på hospitalet da jeg blev indlagt efter opholdet. det eneste minus ved dette sted var, at når vi kiggede ned fra vores altan lignede det en losseplads - synd når alt andet bare var i top!
Anmeldt 09 februar 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mahmuda fra Bangladesh
Familie med små børn
Grand deluxe dobbeltværelse
Boede 3 nætter i august 2016
Ok
Budget hotel, problem with the less tour information.
Anmeldt 26 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chunzi fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2016
Noisy, perthatic breakfast, unfriendly staff
Noisy, from other rooms, people pass by in the corridor, car noise from road downstairs. Lication not too bad. Bt breakfast very little choices, fruits and salad veg the same everyday, not fresh at all. The cooked food only rice and some cooked noodles, very hard. The day shift Staff not friendly, eyes on computer when talking to you, refused to give two room keys at first. Night staff is much better though. Will not recommend this hotel to friends.
Anmeldt 22 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Josee fra Canada
Par
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Good place to stay😊
Very happy with all the aspect of the Hotel! Good price, close to the beach, room is maybe a bit small but work just fine for us. The pool in the top is very nice....
Anmeldt 06 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alan fra Canada
Rejsende alene
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Clean, fantastic roof top pool
Pros: - great price due to low season (USD30 tax inc) - Clean and bright room with a balcony - trendy design - Convenient location next to the old Phuket, a plaza that has a variety of amendities including mini marts, pharmacies and restaurants. - 5 min work to the Karon beach - friendly and helpful staff The only complaint would be the Internet was unstable and slow. Highly recommended
Anmeldt 04 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michelle fra USA
Gruppe
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Review
The room was nice. Staff wasn't very attentive, though they did upgrade us to a nicer room after we expressed disappointment with the Standard room. Location was good and pool was nice and newly renovated.
Anmeldt 31 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lara fra Filippinerne
Gruppe
Grand deluxe dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2016
Great Service
When we first entered the hotel, we didn't expect much as the lobby was a bit small. But when we got to our hotel room, we were so happy as it was really clean and spacious. Facilities were new and the hotel staffs were very friendly and accommodating. :) My friends and I also loved the pool and the roof deck. Will definitely go back to this place.
Anmeldt 31 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YEW fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
hotel with 5min walk to Karon beach
clean and comfort with nice roof top swimming pool facing Andaman Seaview. Plenty restaurants next to this hotel but recommended walk further down to town central area or Kata beach for more choices of food and less pricy.
Anmeldt 27 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Preben fra Danmark
Rejsende alene
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Great value for money and excellent staff
Roof top pool still has awesome ocean and mountain views despite being in the 2nd row of buildings from the beach. The pool area/pool bar was being renovated when I was there - but one could still use the pool and sun beds. It looks to be a cool lounging bar/pool area with quite the music system and a cool bar - for those afternoon/eve grooving parties. Close (2 min) to shops and restaurants and the beach swim area (most of the beach is NOT swim approved) is right across the road from the hotel.
Anmeldt 20 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Matsaya fra Singapore
Par
Grand deluxe dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Good place
Nice and clean places
Anmeldt 15 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: