Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,7
baseret på 1171 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1171 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,1
  • Faciliteter 9,0
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 9,0
  • Personalet 9,0
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 8,5

Gokce T. fra Tyrkiet
Par
Boede en nat i juni 2016
perfect
everything was fantastic. super nice design, great staff, good beach. absolutely recommendable
Anmeldt 13 juli 2016

chiehyu Y. fra Taiwan
Par
Boede en nat i juli 2016
Good
Nice view and clean room .the restaurant is special
Anmeldt 12 juli 2016

Jessie M. fra Australien
Par
Boede 5 nætter i juli 2016
Beautiful resort with something for everyone
My husband and I had an absolutely wonderful stay at Indigo pearl. Great facilities, friendly staff and beautiful rooms. A fantastic holiday for anyone looking for some R&R. Shout out to our cooking class chef Ann - she made our Thai cooking class fun and truly unforgettable!
Anmeldt 10 juli 2016

Melissa T. fra USA
Par
Boede 4 nætter i juni 2016
Great customer service
Staff was wonderful. Makes up for the otherwise outdated and faulty amenities at times. Location is far from main Phuket area of Patong but on quiet Nai Yang beach. Not much places to eat out nearby. Make sure to bring insect repellant, lots of mosquitos. Otherwise, stay was enjoyable. We were in the Bentley suite with a private pool. Really loved the staff.
Anmeldt 03 juli 2016

Laura T. fra Storbritannien
Gruppe
Boede en nat i juni 2016
Excellent resort
We booked a family suite which was gorgeous. Comfy beds. Great staff. Decent breakfast. 2 child free pools were an added bonus. 2 minute walk to beach.
Anmeldt 01 juli 2016

CHONGWU Z. fra Kina
Par
Boede 3 nætter i juni 2016
sweet
perfect
Anmeldt 28 juni 2016

marika K. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede 3 nætter i juni 2016
Great concept
Cool interior design, industrial theme consistent throughout the entire hotel.
Anmeldt 14 juni 2016

Celine C. fra Singapore
Familie med små børn
Boede 3 nætter i maj 2016
Review
Great nanny service for kids. Despite not so good weather we had a lovely time! Black Ginger is awesome!
Anmeldt 02 juni 2016

Nicolas M. fra Frankrig
Rejsende alene
Boede 2 nætter i maj 2016
Very nice and tastefully decorated resort
The beach itself is a bit disappointing
Anmeldt 13 maj 2016

Maurice G. fra Egypten
Familie med små børn
Boede 3 nætter i maj 2016
The resort has improved a lot!
In 2013, when we stayed at the Indigo, things seemed not in order, yet we love this resort and the location and the design. This time we felt much improvement in the way guests are being cared for. I can honestly say the staff are trying their best in all fields. I wish that they will be rewarded accordingly and trained more so this success would continue...
Anmeldt 08 maj 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: