Fantastisk 8,1
baseret på 1304 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1304 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 8,4
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

Eli fra Danmark
Par
Deluxe-villa
Boede 5 nætter i januar 2011
Fantastisk hotel med egen pool udgang
Egen pooludgang, dejlige store værelser. Stort badeværelse, god internetadgang på værelset dog mod betaling
Hotellet ligger ca. 15 min. Gang fra stranden, men hotellet har en shuttle bus som afgår hver time. Anbefalet strand ligger ca 25 min. Gang - katanoi.
Anmeldt 19 februar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

karsten fra Danmark
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 3 nætter i januar 2011
Rigtigt dejlig pool lidt ude for menske klumpen
Ingen Russer
Det er et sted man ikke har lyst til at forlade dejligt værlse lige ud til poolen
Anmeldt 03 februar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Casey fra Australien
Par
Standard
Boede 14 nætter i juni 2015
beautiful piece of paradise
very helpful staff, amazing breakfast. would definitely come back.
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kristi fra Australien
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 11 nætter i august 2016
Nice quiet place not far from the beach and were people lovely
Lovely rooms but the bed was a bit hard for us. The pool is great. Breakfast was lovely worth having it included. My partner loved the coffee. Room service was good. Wifi was hit and miss. Nice quiet area but still close to everything. The hotel was great for taxis or transfers. But don't book tours at the hotel you can get a much better deal out of the hotel. We wanted to go to the Phuket Fantasea show and dinner without transport to get there they wanted. $130 AUS each but we found some where out side, for $180 AUS each we got that show with dinner plus an island tour, tiger kingdom and city tour with transport to all. So shop around.
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yen fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe med adgang til pool
Boede 7 nætter i juni 2016
Best in Kata!
We had previously stayed at the Palmery which is a Sister resort of Lucky; we enjoyed our stay, but Kata Lucky was even much better. They had better facilities such as room service & pool cafe/bar where we hung out every evening. Food was delicious & reasonably priced. If you're looking for a family-friendly or romantic resort, Kata Lucky is your lucky choice.
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zane fra Forenede Arabiske Emirater
Familie med små børn
Deluxe med adgang til pool
Boede 4 nætter i juli 2016
Great Hotel
Quiet Hotel that is still close to the beach. Rooms are great especially the pool access villas. Breakfast was good with a nice range of things to eat.
Anmeldt 15 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

keith fra Australien
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 10 nætter i juni 2016
the best
great location great staff , it was my second holiday at the lucky villa , and i will go back again
Anmeldt 04 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Daniel fra Australien
Rejsende alene
Deluxe med adgang til pool
Boede 5 nætter i maj 2016
Nice and quiet
clean rooms , great service. the room service food was at a good price and very nice, I would recommend it
Anmeldt 01 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Claire fra Australien
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 9 nætter i juni 2016
Wonderful and great value for money
Highly reccommed this hotel, they say you get what you pay for but at the Kata Lucky I felt we got more. The pool access rooms are great, very spacious, clean and having your own entry into the pool is fabulous.
Anmeldt 30 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ingeborg fra Holland
Familie med små børn
Deluxe med adgang til pool
Boede 2 nætter i oktober 2015
Summer break
Swimming pool access rooms were great!
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: