Tilbage til hotelinfo

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 442 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,4
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Dorte V. fra Danmark
Familie med ældre børn
Boede 4 nætter i juni 2010
Hotel med smuk udsigt, ro og lavvande på stranden
Kæmpe men smuk pool. Udendørs området omkring bungalowen er helt fantastisk den giver en følelse af ro for hele familien.
Vi badede ikke overhovedet i havet. Der var fluer på stranden der bed og efterlod os betændte sår.
Man skal for at besøge dette sted have lyst til ro og fred. Der var kun 8 turister i alt på hotellet. Der er ingen andre hoteller i nærheden. Vi nød det i fulde drag. Ingen shopping og kun mulighed for at spise på hotellet.
Anmeldt 05 juli 2010

Ada L. fra Taiwan
Familie med ældre børn
Boede 3 nætter i august 2016
Relaxing
We enjoy our trip in Koh Yao Yai very much. It's quiet and had less tourists.Koh Yao Yai Village took care us very well. Good buffet breakfast, good swimming pool which faces to ocean,beautiful swimming pool, nice bungalow. A little pricey , so we rented scooter (250b a day) and ate dinner out of the resort.
Anmeldt 23 august 2016

JEFFREY L. fra USA
Par
Boede 2 nætter i august 2016
disappointment
It feels like 4 star instead of 5. Can't complaint it because of the price.
Anmeldt 22 august 2016

roger Z. fra Holland
Familie med ældre børn
Boede 3 nætter i august 2016
this time
4th time here. Always a breath of relaxation. Food even better now than it was before. Only the excursions are quite expensive.
Anmeldt 18 august 2016

NICOLA W. fra Storbritannien
Par
Boede 4 nætter i august 2016
Peaceful relaxing getaway
Lovely place to stay. Peaceful and relaxing. Lovely staff and great facilities. Restaurant was on the pricey side. There are other local restaurants just out of the complex that charge half the price.
Anmeldt 15 august 2016

Thomas B. fra Tyskland
Familie med ældre børn
Boede 4 nætter i august 2016
Worth 4-star resort
Great Location, clean an proper accommodation, very friendly and always helpful staff - good food.. i.e. everything at a 4-Star Level We felt all the time home and save.. Thus we highly recommend this resort..
Anmeldt 12 august 2016

Ewoud O. fra Holland
Familie med små børn
Boede 2 nætter i august 2016
Fantastisc team on toplocation
Enjoyed eveything!
Anmeldt 05 august 2016

Solvej M. fra Danmark
Familie med små børn
Boede 4 nætter i juli 2016
Solvej maron Denmark 23-27 july
Amazing place... Great food... Lovely staff 🙂
Anmeldt 02 august 2016

Steen M. fra Danmark
Familie med ældre børn
Boede 4 nætter i juli 2016
Stan M.
Just fantastic. Go there !
Anmeldt 24 juli 2016

Joann Y. fra Malaysia
Par
Boede en nat i juli 2016
Remote areas
Access is not convenient, the restaurant closed there will be nothing to eat. But a good environment, swimming pool facing the sea, very beautiful.
Anmeldt 19 juli 2016