Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 446 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,4
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Dorte fra Danmark
Familie med store børn
Deluxe-villa
Boede 4 nætter i juni 2010
Hotel med smuk udsigt, ro og lavvande på stranden
Kæmpe men smuk pool. Udendørs området omkring bungalowen er helt fantastisk den giver en følelse af ro for hele familien.
Vi badede ikke overhovedet i havet. Der var fluer på stranden der bed og efterlod os betændte sår.
Man skal for at besøge dette sted have lyst til ro og fred. Der var kun 8 turister i alt på hotellet. Der er ingen andre hoteller i nærheden. Vi nød det i fulde drag. Ingen shopping og kun mulighed for at spise på hotellet.
Anmeldt 05 juli 2010

YOUNGSANG fra Sydkorea
Par
Villa med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i september 2016
quiet and peaceful place.
there's no loud thing around the resort. the pool are huge enough to swim all day and beautiful enough. breakfast is not bad, but not good. location is far from downtown, but downtown is too small to enjoy. so location is not important in this island, i think. and staff are kindly and helpful. but some staff can't speak english well and even Thai language also. i think they are not Thai people. i will recommend this resort to who want relax all day and don't want night life. if you can drive motobike yourself, rent it at pier. it's more cheap than resort and convenience to when you return to pier. p.s : i was stayed at family room, that's huge enough to enjoy stay. and have 2 toilets, 2 rooms. and near to swimming pool, restaurant. i recommend the family room.
Anmeldt 29 september 2016

Simon fra Tyskland
Gruppe
Deluxe-villa
Boede 3 nætter i august 2016
Nice Hotel
The Hotel and the Staff were really nice. Choices and quality of breakfast was great. Only downside, we've been there during the off-season and there were construction works going on at the beach bar. Additional some sports activities like beach volleyball would be great. Overall a very satisfying stay
Anmeldt 01 september 2016

Ada fra Taiwan
Familie med store børn
Deluxe-villa
Boede 3 nætter i august 2016
Relaxing
We enjoy our trip in Koh Yao Yai very much. It's quiet and had less tourists.Koh Yao Yai Village took care us very well. Good buffet breakfast, good swimming pool which faces to ocean,beautiful swimming pool, nice bungalow. A little pricey , so we rented scooter (250b a day) and ate dinner out of the resort.
Anmeldt 23 august 2016

JEFFREY fra USA
Par
Deluxe-villa
Boede 2 nætter i august 2016
disappointment
It feels like 4 star instead of 5. Can't complaint it because of the price.
Anmeldt 22 august 2016

roger fra Holland
Familie med store børn
Deluxe-villa
Boede 3 nætter i august 2016
this time
4th time here. Always a breath of relaxation. Food even better now than it was before. Only the excursions are quite expensive.
Anmeldt 18 august 2016

NICOLA fra Storbritannien
Par
Deluxe-villa
Boede 4 nætter i august 2016
Peaceful relaxing getaway
Lovely place to stay. Peaceful and relaxing. Lovely staff and great facilities. Restaurant was on the pricey side. There are other local restaurants just out of the complex that charge half the price.
Anmeldt 15 august 2016

Thomas fra Tyskland
Familie med store børn
Deluxe-villa
Boede 4 nætter i august 2016
Worth 4-star resort
Great Location, clean an proper accommodation, very friendly and always helpful staff - good food.. i.e. everything at a 4-Star Level We felt all the time home and save.. Thus we highly recommend this resort..
Anmeldt 12 august 2016

Ewoud fra Holland
Familie med små børn
Deluxe-villa
Boede 2 nætter i august 2016
Fantastisc team on toplocation
Enjoyed eveything!
Anmeldt 05 august 2016

Solvej fra Danmark
Familie med små børn
Deluxe-villa
Boede 4 nætter i juli 2016
Solvej maron Denmark 23-27 july
Amazing place... Great food... Lovely staff 🙂
Anmeldt 02 august 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: