Rigtig godt 7,9
baseret på 496 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 496 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 5,8
Sortér efter

Richard fra Storbritannien
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i marts 2016
Amazing
Room size, bed, and shower room
Amazing stayed3 times and love it
Anmeldt 12 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ara fra Australien
Rejsende alene
Superior
Boede 11 nætter i februar 2016
mr a
only complaint was the television channels no sport , very little options almost 20 channels of the same thing.
Anmeldt 12 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Tyskland
Par
Deluxe
Boede 8 nætter i februar 2016
very loud
the hotel itself is good, but not recommend for people who want to relax.... bars and restaurants with live music and drunk loud people around until early morning ....some hotel guests are permanent residents - coming home every day (morning) very early morning 3-4 am and very loudly... have party and guests in room until 6,7,8 am....and not care about other gusts sleeping... for people who want to have party every night...it's maybe perfect...
Anmeldt 10 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KONG fra Malaysia
Rejsende alene
Superior
Boede 4 nætter i februar 2016
Good location, clean room, staff friendly
Location, clean, friendly staff
Just stay here for few days , good location that near to the Patong beach, and really near to the 7-11. Surround hotel have many restaurants can found.
Anmeldt 20 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lai fra Malaysia
Par
Superior
Boede 1 nat i februar 2016
Good location
Location, staff
friendly staff. Very convenience walking distance to nearby tourist spot. Many nice and cheap restaurants is just right at next door. Comfy bed. But the room we stayed have problem with the drain.
Anmeldt 17 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

cressett fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i februar 2016
Location room size staff friendly
A great little hotel in a quiet soi not far far Bangla road - an easy walk. Charming four poster bed with ultra comfortable mattress unlike the usual hard ones in Thailand. Many good eating places and bars close by. Great value for money. Will stay here again.
Anmeldt 08 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jean fra Frankrig
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i januar 2016
Very good value
The best good value of patong
Anmeldt 27 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

German fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i januar 2016
Always happy to coming back
location,room size,big bathroom
Happy
Anmeldt 27 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

laurent fra Frankrig
Rejsende alene
Deluxe
Boede 9 nætter i september 2015
very nice place in the heart of patong
Very nice room in the heart of patong. Walking distance to everything.
Anmeldt 27 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Asri fra Malaysia
Par
Superior
Boede 3 nætter i januar 2016
4 days 3 night stay at La De Bua
1. Nice location, near the beach and restaurant just next door 2. Very helpful staff. 3. Hotel rate is cheap.
This is our first visit to Phuket. It take 1 hour trip from airport to the hotel for 800baht. Upon arrival at the hotel we checked in without any problem. We used lift to our 4th floor room. Both the room and bath are spacious and very tidy. TV, air-condition and ventilator are available and functioning well except for the tv remote battery control which were immediately replaced when being informed. This hotel does not have any restaurant on it own but are available next door and nearby areas. It's very near to the beach and and other shopping facilities. Bike rental are available next door for 200-250baht per 24hours. This hotel is worth for money - Asri Rashidi & Mazapuspita
Anmeldt 14 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: