2015

Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

509 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand - Vis kort

Fantastisk 8,4
baseret på 1187 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1187 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,3
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 8,3
Sortér efter

Martin fra Østrig
Gruppe
Garden villa med kingsize seng
Boede 4 nætter i april 2016
Nice for families or couples...
Littel on a quiet area.... If you need party need to move Patong beach..
Anmeldt 30 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christian fra Brasilien
Familie med små børn
Suite med 1 soveværelse
Boede 4 nætter i april 2016
The hotel looks something that doesndt is on rea life
.
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Brock fra Australien
Par
Superior med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i april 2016
Hotel
Pool bar prices very high, room was always damp (bed etc) Room wasn't ready on time.
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nicholas fra Australien
Par
Superior med havudsigt - King Size-seng
Boede 8 nætter i marts 2016
Good
It was great and will be going back
Anmeldt 09 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Billy fra Australien
Par
Superior med havudsigt - King Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2016
Never again
Checking out ,checking out and Checking out
If you are looking for good 5star hotel, don,t stay here
Anmeldt 29 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Charles fra Australien
Familie med små børn
Superior med 1 King Size-seng
Boede 10 nætter i marts 2016
Nice! Good location
Very friendly staff
Enjoyed every moment
Anmeldt 20 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SOPHIE fra Schweiz
Par
Superior med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2016
Very good stay
The location, the main pool, the room
Very great hotel, well located just a few steps from the main street. The staff was very nice, always ready to help. Our room was very big for only the 2 of us. Wifi was working great. Very good hotel
Anmeldt 19 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juan fra Australien
Familie med små børn
Superior med 1 King Size-seng
Boede 10 nætter i marts 2016
Relaxation at its best
Amazing pool with a bar as a bonus, great location everything you could possibly need is only walking distance away. The staff at the hotel are wonderful.
Anmeldt 18 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Medhat fra Egypten
Par
Superior med 1 King Size-seng
Boede 5 nætter i marts 2016
Fantastic hotel
Great hotel, everything was nice
We really enjoyed our stay there, great value for money, very nice hotel and rooms, the resort is a bit big but that wasn't much of trouble, we stayed at the main building which is about 4 mins walk to the beach, the beach is not property of the hotel but it was nice and some people there rented umbrellas, only downside which is not the hotel's fault is that all the nearby places, shops and restaurants closes early at about 10.30pm, if you want to stay later than that then you should go to patong beach, 15 mins drive and 300-400 baht by taxi or tuktuk.
Anmeldt 12 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Canada
Par
Superior med 1 King Size-seng
Boede 5 nætter i marts 2016
Incredible hotel!!
Had an amazing stay. Hotel upgraded us to a residence, free of charge, as we had initially booked 2 rooms. Incredible views from the room. We got a late check out, and hotel permitted us to continue to use the facilities until our 11pm departure. Friendly, helpful staff, eager to go above and beyond to make your stay enjoyable. Close to lots of great restaurants. Would easily return to stay again!
Anmeldt 12 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: