Godt 7,2
baseret på 539 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 539 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Service 7,2
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Santoso fra Indonesien
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i august 2016
Less satisfaction
Lots of mosquitos in room
Anmeldt 18 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jocke fra Sverige
Familie med små børn
Superior med pooludsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
Close to AirPort
OK hotell close to AirPort. Pool clean. We had problems with people checking in at night and werent quit.
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

stephen fra Australien
Par
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Handy for Airport
Stayed only the 1 night whilst transferring to Khao Lak. Hotel was clean and a nice pool. Nice walk to the restaurants down on Nai Yang beach. Staff helpful and check in and check out smooth and easy. Breakfast not the best I have had but ok.
Anmeldt 11 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tarida fra Thailand
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i juni 2016
good hotel
good stay
Anmeldt 08 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

eman fra Indonesien
Familie med store børn
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Near from airport
Location near from airport. Clean and new building. No facility transportation to airport. I reserved 2 rooms, and hotel charged us 2 room for transportation.
Anmeldt 06 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Robert fra Sverige
Familie med små børn
Superior med pooludsigt
Boede 11 nætter i marts 2016
Big breakfast
Dig not fancy The pools but the location and The breakfast.
Anmeldt 05 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Myron fra USA
Familie med store børn
Standard
Boede 1 nat i marts 2016
Excellent location, helpful and flexible staff
We needed a place to spend a day while we waited out our no fly time after a scuba trip. They were very flexible with a late check out charging just 100 baht for each hour past 12:00. Gave us a good day for snorkeling at nearby beach (not the Naiyang beach). We rented a motorscooter for just 350 for the day, and then used the airport shuttle for just 100/pax. Just 10 minutes from airport. Very efficient staff, spoke English well. Only slight disappointment was the included breakfast. Several options, but food quality was a bit off, maybe 7/10.
Anmeldt 01 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mark fra Storbritannien
Par
Superior med pooludsigt
Boede 1 nat i marts 2016
Close to the airport
Stayed at this hotel for one night before am flight out of Phuket. It is clean, cheap and close to the airport. Perfect for our needs
Anmeldt 06 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sophie fra Storbritannien
Par
Superior med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2016
Airport Hotel
Great location next to the airport Has a restaurant on site too The rooms are okay, basic.
Anmeldt 25 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fabrice fra Frankrig
Familie med store børn
Standard
Boede 4 nætter i februar 2016
very best
quiet
Vers nice
Anmeldt 20 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: