Fantastisk 8,1
baseret på 5437 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 5437 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Tyler fra Australien
Par
Deluxe (pooludsigt)
Boede 7 nætter i oktober 2015
Awesome!!!
Everything!
Will go back amazing place you must stay!!
Anmeldt 31 oktober 2015

natasha fra Thailand
Familie med små børn
Familievilla (2 Soveværelser)
Boede 2 nætter i oktober 2015
quickstay
cleanliness, location, price
this was very convenient for our stop over to do shopping, tours and sight seeing in patong i would recommend this hotel value for money.
Anmeldt 29 oktober 2015

Kamal fra Sri Lanka
Rejsende alene
Grand Deluxe (pooludsigt)
Boede 1 nat i april 2015
Good hotel
good location, friendly staff, reasonable food
4 days
Anmeldt 26 oktober 2015

Yumeng fra Singapore
Par
Grande Superior
Boede 3 nætter i oktober 2015
Not bad
Nice breakfast, big room, friendly stuff
Good
Anmeldt 21 oktober 2015

khristian fra Filippinerne
Par
Deluxe (pooludsigt)
Boede 3 nætter i oktober 2015
Highly recommended! 👍👍👍
Best location, very near to the beach, bangla rd. Restaurants, shops, left and right massage. cleanliness and approachable staffs.
I will recommend palmyra.
Anmeldt 19 oktober 2015

Jiang fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe (pooludsigt)
Boede 2 nætter i oktober 2015
Beach
Clean environment, friendly staff, delicious breakfast
Excellent
Anmeldt 17 oktober 2015

Hassan fra Pakistan
Par
Deluxe (pooludsigt)
Boede 5 nætter i oktober 2015
Excellent hotel
Cleanliness, location, value for money
Stay was excellent. Staff is very hospitable. Hotel is very clean and very close to beach and bangla street, just at walking distance. Rooms are very clean and spacious and services are very good. Very good value for money. This hotel is highly recommended. I will definitely stay in this hotel again.
Anmeldt 16 oktober 2015

Saravanan fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe (pooludsigt)
Boede 3 nætter i oktober 2015
Need improvement to rate as 4 star. No complains.
The location and the spacious room are two of the best thing offered. No other complains. However, in order to rate themselves as 4 star there need improvements. Else ,technically is a cool hotel.
Nice spacious room. Good location. If they are to rate it as 4 star, there need improvements in some areas. Other than that, no complains.
Anmeldt 15 oktober 2015

Savarin fra Thailand
Gruppe
Familievilla (2 Soveværelser)
Boede 2 nætter i oktober 2015
Good hotel with nice staff but bit far from beach!
Good pool , friendly staff
Nice service , Room is nice and clean. Food is ok not that bad.
Anmeldt 14 oktober 2015

Saad fra Pakistan
Par
Grand Deluxe (pooludsigt)
Boede 5 nætter i februar 2014
Perfect place to stay
service cleanliness location
Anmeldt 09 oktober 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: