Fantastisk 8,1
baseret på 5433 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 5433 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Glenda fra Australien
Familie med store børn
Deluxe (pooludsigt)
Boede 5 nætter i september 2014
Great place to stay
location, staff and value for money
A great place to stay. Easy walking distance to Jungceylon shopping centre, the bar strip and the beach. Plenty of shopping and eating areas just outside the hotel's driveway. Generally quiet at night, although sound does echo a bit, loud voices and doors slamming, but not a big problem. Breakfast quite extensive. Very helpful, smiling staff. Would stay here again if I come back to Phuket.
Anmeldt 20 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LEE fra Kina
Gruppe
Boede 1 nat i september 2014
Good place to stay
Location, room cleanliness, friendly staff
The staff are extremely helpful and friendly. The room is very big and very clean. But you can hear the sound when someone walking along the floor. You need to walk around 15 mins to the shopping mall.
Anmeldt 20 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lan fra Malaysia
Familie med små børn
Familievilla (2 Soveværelser)
Boede 3 nætter i september 2014
Good Locatoin, value for money
Very good location, spacious rooms suitable for family stay.
Our stay overall are good... but the attitude of the cleaner need to be improved.
Anmeldt 16 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SiJia fra Kina
Par
Deluxe (pooludsigt)
Boede 3 nætter i maj 2014
Nice one
Good food, good service and good place.
Anmeldt 16 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fares fra Yemen
Par
Grand Deluxe (pooludsigt)
Boede 2 nætter i september 2014
Its nice
Room clean customer service n honest
Was nice but there's no halal food n the internet is not nice at all
Anmeldt 16 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

choon fra Singapore
Gruppe
Deluxe (pooludsigt)
Boede 2 nætter i september 2014
Value for money
Lovcation. Food . relaxing
The front desk was very helpful. There were noise from room above us. Typical of many hotel in Thailand. Overall good stay and value for money
Anmeldt 14 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cimarron fra Malaysia
Familie med små børn
Familievilla (2 Soveværelser)
Boede 4 nætter i september 2014
So so only
Peaceful, good location and big room
Ok only. The villa a little old.
Anmeldt 12 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chiara fra Australien
Gruppe
Familievilla (2 Soveværelser)
Boede 5 nætter i august 2014
Amazing
Location was excellent, friendly and approachable staff, stunning resort.
Anmeldt 12 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Leonie fra Australien
Par
Grand Deluxe (pooludsigt)
Boede 9 nætter i august 2014
Great Value
Location, service, room
Nice distance from the party area but still close enough if wanted to walk 10 mins upgrade room to deluxe pool view and it's big, quiet, clean and has a great outlook over the pool, small kitchen area which can come in handy, hotel food good and we were happy to eat here when the rain discouraged us from going further. Overall Top Place!
Anmeldt 11 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra Australien
Par
Grand Deluxe (pooludsigt)
Boede 15 nætter i august 2014
Two weeks at the Palmyra
Location Food Good staff
One little complaint was that the breakfast food was some times cold as there was heat under it in the containers.
Anmeldt 11 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: