Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,1
baseret på 5405 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 5405 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

NG Y. fra Singapore
Familie med små børn
Boede 3 nætter i november 2013
Good!!!
Friendly straff
Friendly staff ... But too many china ppl stay in this hotel..location not really very good ..every year went to Phuket .. I think I can find some hotel more better ...
Anmeldt 25 november 2013

YAN H. fra Kina
Par
Boede 2 nætter i august 2013
Quiet and scenic resort
Quiet and scenic resort
Anmeldt 22 november 2013

Ketudut S. fra Thailand
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i oktober 2013
Good to spend time away on the beautiful beach
1. Large room 2. Good breakfast 3. Nice pool
the room was reasonable price compare to others hotel in the same area. the breakfast was good.
Anmeldt 21 november 2013

lisa C. fra Australien
Familie med små børn
Boede 10 nætter i januar 2013
comfortable stay,friendly staff, good breakfast
breakfast, pool staff
comfortable stay, we travelled with 2 children under 2. Cot free and the other slept on the sun lounge. Friendly attentive staff.
Anmeldt 20 november 2013

TECK W. fra Singapore
Par
Boede 4 nætter i juli 2013
Great stay
Pool, Gym and near all the activities
Anmeldt 19 november 2013

JUN W. fra Kina
Rejsende alene
Boede 4 nætter i november 2013
clean and comfortable room
Enjoyable stay with the clean and fairly big room, good breakfast buffet. Patong beach is a short walking distance away, good restaurants nearby and also shopping.
Anmeldt 18 november 2013

Christine C. fra Australien
Par
Boede 3 nætter i oktober 2013
Great location and not too noisy.
Location, room size, staff.
Anmeldt 17 november 2013

MASHITA K. fra Singapore
Familie med ældre børn
Boede 5 nætter i november 2013
Great stay. Nice small pool.
Large rooms.
Very nice stay. Close to shopping n food. Staff not reliable n friendly. But Manager very nice n kind.
Anmeldt 14 november 2013

Andrianus H. fra Indonesien
Par
Boede 2 nætter i november 2013
nice hotel
food,locations and services
nice hotel,, I like this hotel,,its close to the beach,,nice food,,services is good,, I want to come back to this hotel next year maybe..
Anmeldt 14 november 2013

MICHELE A. fra Malaysia
Gruppe
Boede 2 nætter i oktober 2013
Wonderful experience with friends
nice pool, large rooms and strategic location
Anmeldt 13 november 2013