Fantastisk 8,1
baseret på 5438 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 5438 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

YAN fra Kina
Par
Grand Deluxe (pooludsigt)
Boede 2 nætter i august 2013
Quiet and scenic resort
Quiet and scenic resort
Anmeldt 22 november 2013

Ketudut fra Thailand
Forretningsrejsende
Deluxe (pooludsigt)
Boede 4 nætter i oktober 2013
Good to spend time away on the beautiful beach
1. Large room 2. Good breakfast 3. Nice pool
the room was reasonable price compare to others hotel in the same area. the breakfast was good.
Anmeldt 21 november 2013

lisa fra Australien
Familie med små børn
Grand Deluxe (pooludsigt)
Boede 10 nætter i januar 2013
comfortable stay,friendly staff, good breakfast
breakfast, pool staff
comfortable stay, we travelled with 2 children under 2. Cot free and the other slept on the sun lounge. Friendly attentive staff.
Anmeldt 20 november 2013

TECK fra Singapore
Par
Boede 4 nætter i juli 2013
Great stay
Pool, Gym and near all the activities
Anmeldt 19 november 2013

JUN fra Kina
Rejsende alene
Boede 4 nætter i november 2013
clean and comfortable room
Enjoyable stay with the clean and fairly big room, good breakfast buffet. Patong beach is a short walking distance away, good restaurants nearby and also shopping.
Anmeldt 18 november 2013

Christine fra Australien
Par
Deluxe (pooludsigt)
Boede 3 nætter i oktober 2013
Great location and not too noisy.
Location, room size, staff.
Anmeldt 17 november 2013

MASHITA fra Singapore
Familie med store børn
Familievilla (2 Soveværelser)
Boede 5 nætter i november 2013
Great stay. Nice small pool.
Large rooms.
Very nice stay. Close to shopping n food. Staff not reliable n friendly. But Manager very nice n kind.
Anmeldt 14 november 2013

Andrianus fra Indonesien
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 2 nætter i november 2013
nice hotel
food,locations and services
nice hotel,, I like this hotel,,its close to the beach,,nice food,,services is good,, I want to come back to this hotel next year maybe..
Anmeldt 14 november 2013

MICHELE fra Malaysia
Gruppe
Grand Deluxe (pooludsigt)
Boede 2 nætter i oktober 2013
Wonderful experience with friends
nice pool, large rooms and strategic location
Anmeldt 13 november 2013

juan fra Australien
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 7 nætter i november 2013
Palmyra you done it again!
Room, breakfast, staff
This was our second time to palmyra in 2 years and can say nothing has change, same super friendly staff clean rooms and big buffet breakfast! We really enjoy our stay at this hotel, staff are the best welcoming and friendly everytime, pool is beautiful. The room we stayed was the pool access one fully recomended!
Anmeldt 11 november 2013


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: