arrow-up-icon
Tilbage til hotelinfo

Fremragende 8,1
baseret på 5366 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fremragende



baseret på 5366 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,6

5,3 Henrik I.
Danmark
04 december 2011
near beach, nothing else
nothing....
The hotel is okay, but very smal pool area, the breakfast was okay but not good enough like other hotel in the area. The staff did not live up to the normal standard of thailand, only one staff did smile, an old man at the gate. At the same time ther were a lot of noice because og building and construction og hotels next to the hotel. We would only choose this hotel again if the price was under half the price....

7,7 Ceyda M.
Danmark
23 november 2011
god beliggenhed
meget lækre værelser
hotellet ligger godt og værelserne er store og lækre. super flot badeværelse. problemet er bare at der bliver bygget lige ved siden af så der er konstant larm. morgenmadsbuffet ok med stort udvalg.

8,3 Berit J.
Danmark
09 november 2011
hotel bare ok betjening kan ikke blive beder
dejlige store værelser og fine lejeligheder til en familie
de er meget venlige smilende og de gør alt for at man har det godt er der noget skal man bare sige det så bliver ordnet med det samme

9,7 Birgitte R.
Danmark
25 august 2011
Fantastisk Hotel
Enormt lækre værelser, god morgen buffet, god beliggenhed
Lækkert "lille" hotel i Patong, ligger 10 min fra stranden + 10 min fra "centrum" af Patong. Vi boede i superior room, det var virkelig et lækkert værelse, 7. etage med fantastisk udsigt. Personalet var venligt, WIFI virkede upåklageligt. Lækkert mad i restaurant + morgenbuffet. Vi var her i lavsæson, poolen var fin, men tænker ikke den er stor nok i højsæson.

8,3 Steen E.
Danmark
23 juli 2011
Udemærket hotel, meget stort værelse
God beliggenhed ingen larm
family villa er en meget stor lejlighed i 2 plan. stort køkken alrum. 3 køleskabe og 3 toiletter med bad. ikke meget hotel område, og poolen er ikke så stor, men den er lækker og velholdt.hotellet ligger lidt væk fra meget trafikkeret vej med mange gadeshops. ingen larm fra party-gaden. patong er en meget aktiv fest by. stranden er beskidt.

9,3 Martin P.
Danmark
13 juli 2011
Super lille Resort, med lækker pool
Lidt væk fra larm
vi kan varmt anbefale hotellet, vi havde bestilt med pool access og værelset var tip top, og med gratis internet. morgenmaden var rimelig, og der var en kok til at lave æg mm. aftenmaden var som man kunne forvente, og der var ikke lang ventetid på at få serveret, når man havde bestilt maden. baren havde altid tilbud på diverse drinks, og hvad bedre end at sidde ved pool med en drinks i hånden? hotellet ligger lidt væk fra vejen, så der forekommer ingen støj, lækkert der er 15 min gang til centrum, og 10 min gang til en super lækker strand, og hotellet ligger i den billige del af byen, hvor det er lidt nemmere at handle om prisen, også massage er billigt lige op til hotellet, 200 bath for en time, det dur vi ville have været tilbage, senere på rejsen.. men prisen var en del højere da vi prøvede at re-booke det. så vi droppede at komme tilbage inden vi tog hjem. men ingen tvivl om at vi vil prøve at finde et godt tilbud på hotellet når vi kommer tilbage til patong. hvis man skal sige noget negativt om hotellet, så mangler personalet ved receptionen at være lidt mere opmærksomme på at vise at de er glade for at man er hos dem. (hilse når man kommer og går) og så er der ikke adskilt terrasse, så andre kan finde på at sidde i stole som man forventer høre til sin terrasse. men alt i alt, et kanon sted. we will be back

7,3 Jens M.
Danmark
20 april 2011
God beliggenhed, og venligt personale
Hotellet ligger perfekt i forhold til by og ingen larm
den ene halvdel af hotellet virker lidt slidt, men der er rent og pænt.

7,3 Christian M.
Danmark
10 april 2011
Super beliggenhed i patong
stor lejlighed, lækker pool
super god beliggenhed. tæt på centrum og alligevel langt fra larm og støj. lækker stor lejlighed og en dejlig pool.

7,3 Morten N.
Danmark
22 marts 2011
Ok hotel - god beliggenhed og rolige vaerelser
Placering og rene vaerelser
Gode Placering centralt og vaek fra mine omraedet paa Bangla God seng Godt badevaerelse God pool Ok god morgen buffet Elevator Daaerlige Daarlig til engelsk i reception Ikke helt styr paa reservation. Havde klart og tydeligt bestilt dobbeltvaerelse med dobbelt seng, men det havde de aabenbart ikke helt forstaaet.. Dette til trods for at det stod klart og tydeligt paa booking. Blev dog afhjulpet paa anden dagen, men det er ikke ok at skulle afbryde strandbesoeg for at skifte vaerelse. Overall Bestemt vaerd at bruge og vi vil overveje det igen hvis prisen er ok.

7 Frank F.
Danmark
13 februar 2011
Lækkert men men flere byggerier tæt på
God morgenbuffet
dejligt hotel med venligt og service minded personale. udleverer badehåndklæder til strandturen. hjælper med ture men gør det selv i byen der er penge at spare. restaurant på hotel var meget lidt i brug mens jeg boede der så gå ned til byen hvor der er masser at super restauranter. gå ind på de små de er rigtig gode. her møder man alle nationaliteter.