arrow-up-icon
Tilbage til hotelinfo

Godt 7,3
baseret på 1594 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1594 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 7,2

HANS J.
Danmark
07 april 2010
thailand hotel
fantastisk beliggenhed og en service med smil og venlighed
absolut ingen
en dejlig oplevelse at tilbringe nogle dage på dette resort.service med smil og opmærksomhed fra alle ansatte ,det være lige fra taxa service til chefen.alle ydede en indsats for at gæsterne fik en dejlig følelse af at være velkomne på alle tider af døgnet,uanset hvilke små problemer de blev stillet overfor

Maria K.
Danmark
02 marts 2010
hyggeligt hotel lige ud til starnden
dejligt tæt på stranden, og bylivet, super venligt personale
synes ikke der lige er noget der er dårligt ved dette hotel..måske at værelset var lidt gammeldags indrettet...
Vi fik anbefalet dette hotel af anden dansk familie hjemme i dk. Og vi er meget tilfredse med opholdet. Vores familienavn stod på velkomst tavlen, så allerede der følte man sig velkommen. Venligt personale, der gerne givet et nap med, når man har børn.. Værelset lidt gammeldags, men altid rent og alt i fineste orden.Pool ren, og fedt at kunne gå lige ud til stranden, direkte fra hotellet..

michael B.
Danmark
04 september 2009
dejlig hotel i Phuket
belligenhed, faciliteter
meget larm fra hotellets parkeringsvagt der skulle stå med sin fløjte i døgndrift
vi havde en overnatning på hotellet som virkelig var luksus, hotellet har en dejlig belligenhed tæt ved både by og lige ned til stranden. Restauranterne der er tilknyttet hotellet er gode, og laver meget lækkert mad for alles smag. værelset som vi havde var meget dejligt, med mange flotte detaljer. Personalet var flink og meget hjælpsomme.

Kittipong B.
Thailand
24 juli 2016
Thai
Just renovate if u have a chance.

Thi L.
Myanmar
20 juli 2016
Nice to stay
location is amazing!

John K.
Filippinerne
20 juli 2016
Good return for your money!
beach, great location!

Philip P.
Filippinerne
14 juli 2016
Very Nice Hotel
I had an excellent stay here. I actually booked another hotel for my stay in Phuket. I made a mistake with the dates (had to be 1 day earlier) but booking.com nor the hotel was very helpful. So i just booked this hotel rather than pay THB 1600 to cancel my booking. Anyway, this hotel did not disappoint. Free buffet breakfast was great, welcome drinks, pool. The room i got was very elegant and clean - and its a plus that there was a veranda for smoking. Bed was very comfortable and staff were nice. Nothing to complain about.

Sam W.
USA
10 juli 2016
Good hotel
I stayed here during the winter season for about $35 a night. It was probably one of the better if not best locations on patong beach.

Neil B.
Filippinerne
08 juli 2016
Good
Stayed for a night but I enjoyed the pool and the beach nearby. The staffs are not so welcoming.

Stephanus B.
Thailand
08 juli 2016
On the beach
We paid more for the beach level/facing rooms and it was worth every cent. It's not a top class hotel but our location was absolutely outstanding 100%