arrow-up-icon
Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,3
baseret på 1577 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1577 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 7,2

8,7 HANS J.
Danmark
07 april 2010
thailand hotel
fantastisk beliggenhed og en service med smil og venlighed
absolut ingen
en dejlig oplevelse at tilbringe nogle dage på dette resort.service med smil og opmærksomhed fra alle ansatte ,det være lige fra taxa service til chefen.alle ydede en indsats for at gæsterne fik en dejlig følelse af at være velkomne på alle tider af døgnet,uanset hvilke små problemer de blev stillet overfor

9,3 Maria K.
Danmark
02 marts 2010
hyggeligt hotel lige ud til starnden
dejligt tæt på stranden, og bylivet, super venligt personale
synes ikke der lige er noget der er dårligt ved dette hotel..måske at værelset var lidt gammeldags indrettet...
Vi fik anbefalet dette hotel af anden dansk familie hjemme i dk. Og vi er meget tilfredse med opholdet. Vores familienavn stod på velkomst tavlen, så allerede der følte man sig velkommen. Venligt personale, der gerne givet et nap med, når man har børn.. Værelset lidt gammeldags, men altid rent og alt i fineste orden.Pool ren, og fedt at kunne gå lige ud til stranden, direkte fra hotellet..

8 michael B.
Danmark
04 september 2009
dejlig hotel i Phuket
belligenhed, faciliteter
meget larm fra hotellets parkeringsvagt der skulle stå med sin fløjte i døgndrift
vi havde en overnatning på hotellet som virkelig var luksus, hotellet har en dejlig belligenhed tæt ved både by og lige ned til stranden. Restauranterne der er tilknyttet hotellet er gode, og laver meget lækkert mad for alles smag. værelset som vi havde var meget dejligt, med mange flotte detaljer. Personalet var flink og meget hjælpsomme.

7,6 zhi N.
Malaysia
29 juni 2016
Nice resort location.
Nice resort location (but i regret to choose city view) , worth for the price. highlight things is room looks dark and old facility.

5,2 stephen S.
Australien
23 juni 2016
Old in need of repair
The rate was good but the rooms are very old and need refurbishing. The room that I had was very noisy and sleeping was difficult. All the staff could do was laugh and tell me that it was the hot water system making the noise

7,6 Jonas H.
Sverige
20 juni 2016
Patong Bay Garden
Pool & restaurant area was good. Rooms the AC wasn't great

5,2 Quynh M.
Vietnam
20 juni 2016
Never come back
It wet, even air conditioner can not use dry function, everything at room is wet and bad smell

9,2 Zonghai P.
Kina
18 juni 2016
Nice Hotel, but some facilities not good enough
Very nice location, just on beach and close to Bangla road. Not noisy. But AC is noisy, and leak from bathtub. In general, very nice and worthy.

7,2 scott N.
USA
14 juni 2016
hotel ok, but clientele sketchy
The hotel was a typical slightly run-down Thai hotel, with horrible smells in the room, bad paint, worn out everything. Typical Thailand.. Staff was perfect. Location was perfect. Price was three times what you would pay for exactly the same thing in most other locations. We had no idea this was a hooker hotel. Freelance hookers slithered around everywhere. And their prey was the typical greasy, sweaty, fat, balding, angry and too-friendly-to-your-wife old farang. They sit around and look angry and grumpy, bitch at the staff and heckle with each other. I don't recommend taking a real girlfriend or a wife here, because these nasty old knobs will ogle them and hit on them and even offer them money to come to their room. This is the clientele the hotel has allowed. This is the culture that has developed and apparently isn't discouraged. I think if not for this strata of clientele, there wouldn't be much clientele. So maybe it's a matter of survival for the hotel. And if you're a greasy old (or greasy young) farang who just wants to get drunk and pay for hookers, this may be a good fit for you. For someone who lives in Thailand full time and has a long time committed relationship and who has come to be sick to absolute death of horny, stinky old farangs, this place was like living in a snakepit. The location is good, but all food within walking distance will be easily two to three times what you pay almost anywhere else in Thailand. Sorry, I wouldn't stay there again.

6,8 Mats N.
Sverige
05 juni 2016
.
.