Tilbage til hotelinfo

Godt 7,4
baseret på 1599 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1599 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 7,2
Bekræftede anmeldelser

HANS J. fra Danmark
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i marts 2010
thailand hotel
fantastisk beliggenhed og en service med smil og venlighed
absolut ingen
en dejlig oplevelse at tilbringe nogle dage på dette resort.service med smil og opmærksomhed fra alle ansatte ,det være lige fra taxa service til chefen.alle ydede en indsats for at gæsterne fik en dejlig følelse af at være velkomne på alle tider af døgnet,uanset hvilke små problemer de blev stillet overfor
Anmeldt 07 april 2010

Maria K. fra Danmark
Familie med små børn
Boede 3 nætter i februar 2010
hyggeligt hotel lige ud til starnden
dejligt tæt på stranden, og bylivet, super venligt personale
synes ikke der lige er noget der er dårligt ved dette hotel..måske at værelset var lidt gammeldags indrettet...
Vi fik anbefalet dette hotel af anden dansk familie hjemme i dk. Og vi er meget tilfredse med opholdet. Vores familienavn stod på velkomst tavlen, så allerede der følte man sig velkommen. Venligt personale, der gerne givet et nap med, når man har børn.. Værelset lidt gammeldags, men altid rent og alt i fineste orden.Pool ren, og fedt at kunne gå lige ud til stranden, direkte fra hotellet..
Anmeldt 02 marts 2010

michael B. fra Danmark
Par
Boede en nat i august 2009
dejlig hotel i Phuket
belligenhed, faciliteter
meget larm fra hotellets parkeringsvagt der skulle stå med sin fløjte i døgndrift
vi havde en overnatning på hotellet som virkelig var luksus, hotellet har en dejlig belligenhed tæt ved både by og lige ned til stranden. Restauranterne der er tilknyttet hotellet er gode, og laver meget lækkert mad for alles smag. værelset som vi havde var meget dejligt, med mange flotte detaljer. Personalet var flink og meget hjælpsomme.
Anmeldt 04 september 2009

OOI L. fra Malaysia
Par
Boede 3 nætter i juli 2016
great location
good and great location
Anmeldt 11 august 2016

MAN S. fra Malaysia
Par
Boede 4 nætter i juli 2016
excellent location!
2nd time back here! cant get enough of this place, will come back again and recommend my friends!!!
Anmeldt 02 august 2016

Kittipong B. fra Thailand
Gruppe
Boede 2 nætter i juli 2016
Thai
Just renovate if u have a chance.
Anmeldt 24 juli 2016

Thi L. fra Myanmar
Par
Boede 4 nætter i juni 2016
Nice to stay
location is amazing!
Anmeldt 20 juli 2016

John K. fra Filippinerne
Par
Boede 3 nætter i juli 2016
Good return for your money!
beach, great location!
Anmeldt 20 juli 2016

Philip P. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede en nat i juli 2016
Very Nice Hotel
I had an excellent stay here. I actually booked another hotel for my stay in Phuket. I made a mistake with the dates (had to be 1 day earlier) but booking.com nor the hotel was very helpful. So i just booked this hotel rather than pay THB 1600 to cancel my booking. Anyway, this hotel did not disappoint. Free buffet breakfast was great, welcome drinks, pool. The room i got was very elegant and clean - and its a plus that there was a veranda for smoking. Bed was very comfortable and staff were nice. Nothing to complain about.
Anmeldt 14 juli 2016

Sam W. fra USA
Rejsende alene
Boede en nat i juli 2016
Good hotel
I stayed here during the winter season for about $35 a night. It was probably one of the better if not best locations on patong beach.
Anmeldt 10 juli 2016