Rigtig godt 7,7
baseret på 162 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 162 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,2
Sortér efter

pinnapat fra Thailand
Rejsende alene
Studio 1 soveværelse
Boede 1 nat i oktober 2015
It's been an awesome trip! Love this resort!
I think the bests are the room service, price and good looking room.
Anmeldt 07 oktober 2015

CHEW fra Singapore
Gruppe
2 soveværelser og pool
Boede 3 nætter i august 2015
great hotel
staff friendliness, hospitality, great customer service,spacious rooms
its was our 2nd time there in a group. recommended a few friends along in august. the staffs there are extremely helpful and friendly, that made our stay an enjoyable one!
Anmeldt 03 september 2015

Chutarrak fra Thailand
Par
Studio 1 soveværelse
Boede 4 nætter i august 2015
Room is comfortable and big, but location's so bad
Big room, Staffs in Restaurant are so nice, have Family Mart in front
Location is so bad, far from the beach and town. And it is in the middle of mountain. Hard to transportation of you don't have car or motobike. And the taxi to there from Airport is so expensive (800 baht.) In our thrid day there, it was raining hard, flood and don't have water in the hotel.
Anmeldt 14 august 2015

Tan fra Malaysia
Gruppe
Duplex med 2 soveværelser
Boede 1 nat i august 2015
A very nice environment! Nice staff !!!
Best service! Friendly staff! Nice environment!
A very nice resort for relax! Got provide bike for customers ^^
Anmeldt 12 august 2015

peeraya fra Thailand
Forretningsrejsende
Studio 1 soveværelse
Boede 3 nætter i oktober 2014
Big room and tidy
Room
Breakfast was not good. The room was great. I am OK with this hotel since i can get every thing from minimart across the street.
Anmeldt 08 august 2015

Kitipan fra Thailand
Familie med små børn
Studio 1 soveværelse
Boede 2 nætter i november 2014
cozy resort
cozy room decoration
nice and we love here
Anmeldt 04 juli 2015

Ferdinandes fra Holland
Familie med små børn
Studio 1 soveværelse
Boede 4 nætter i april 2015
good value for money
location price and staff
was good clean good location to layan beach
Anmeldt 10 juni 2015

LAM fra Hongkong
Familie med store børn
Duplex med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i februar 2015
Good Hotel
The room is big and clean. It is good to stay if you drive your own car. The beach not near the hotel, but it is beautiful.
It is valuable. The swimming pool is fine.
Anmeldt 09 maj 2015

Ferdinandes fra Holland
Familie med små børn
2 soveværelser og pool
Boede 19 nætter i december 2014
great value for money
location friendly staff and clean
enjoyed it good value for money great location friendly staff
Anmeldt 10 marts 2015

Carol fra Australien
Familie med store børn
Duplex med 2 soveværelser
Boede 1 nat i marts 2015
OK for an overnight stay
pool, staff
Hotel was good for an overnight stay. Staff were very accommodating. Only downside was some dirty bed sheets with shoe marks and bugs on the door. The shower pressure was weak and occasionally went from cold to hot and vice versa.
Anmeldt 09 marts 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: