Fantastisk 8,1
baseret på 639 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 639 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Roger fra USA
Par
Superior med pooludsigt
Boede 2 nætter i august 2014
Great property
Location , nice pool, great breakfast
Very nice property nice long pool, great location...
Anmeldt 13 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Odd fra Norge
Familie med små børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 9 nætter i januar 2015
Very good hotel
swimming pool, big and nice room
Good hotel.
Anmeldt 31 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carlos fra Brasilien
Familie med store børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i januar 2015
Good price , Good food around
There is a fish market nearby , 15 minutes walking where you can buy prawn, lobster , fish and sea food and just across the street there is many restaurants which offer cooking service! Was great!
Very Nice !
Anmeldt 14 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra Singapore
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 1 nat i januar 2015
It's a nice hotel to stay in.
Location!
It's a nice staying in. Overall the hotel it's ok.. Location it's good near to shops and eating place. They can improve on waiting time while checking in, WIFI hardly can connected, Aircons in the room that can't feel that is cooling temp.
Anmeldt 14 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra Singapore
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 2 nætter i januar 2015
Overall the hotel it's nice staying in. The
Location!
It's a Nice staying.. Specially having the private pool access just outside balcony area! Location near by shops and eating place. Main Pool are lovely!!
Anmeldt 14 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Justine fra Schweiz
Familie med små børn
Deluxe familie med pooludsigt
Boede 15 nætter i december 2014
Great family stay !
The rooms were spacious, with good standard and clean. The swimming pool is beautiful and hudge.
It is the second time we are staying in this hotel. The first time was two years ago. The standard, the services and staff performance actually was as good, even got better.
Anmeldt 07 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

barbara fra Australien
Familie med små børn
Deluxe med adgang til pool
Boede 5 nætter i december 2014
Not good enough
location, beach, has a pool
Very poor standard of service in terms of cleaning the room and quality of western food. I would not go back.
Anmeldt 03 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marc fra Storbritannien
Familie med små børn
Deluxe familie med pooludsigt
Boede 7 nætter i december 2014
Great for kids
The sand beach, the location and size of the room
Excellent, My only wish was that the pool was not chilled,
Anmeldt 03 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jane fra Storbritannien
Familie med små børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 6 nætter i december 2014
Great deal and fabulous gala dinner
The pool was awesome! Wished I'd booked a pool access room. Luscious gardens. Very good selection at breakfast.
Very happy stay - fantastic 50% off deal - felt I got a really really good price for our stay.
Anmeldt 28 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Remy fra Frankrig
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 7 nætter i november 2014
Great pace to stay in Rawai
Location,room, pool
Not much to stay about the Rawai Palm Beach Resort. I don't see how you could be disappointed staying there. We've planned of staying a week and extended our stay.
Anmeldt 25 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: