Rigtig godt 7,8
baseret på 3222 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3222 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

YOSAKORN fra Thailand
Rejsende alene
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2015
Clean
Clean
It's ok for me. Room was clean and comfortable.
Anmeldt 01 november 2015

JAEKEON fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2015
Desk staff is Very rude
-
Very bad Hotel in the World. Be careful using articles unless U cannot refund deposit money. Very Careful!!! (1) Put a room to inconvenient elevator floor (2) Very unkind desk staff (3) Be at a loss Every floors (not for elevator)
Anmeldt 30 oktober 2015

MYRAT fra Turkmenistan
Rejsende alene
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 6 nætter i oktober 2015
Murios
Location , Friendly staff, Cheap
My friend and I had to stay in two different buildings which takes 5 mintues walk from each other. As I understood big rooms ( deluxue rooms ) separated with twin standard rooms. This was the only thing what seperated us. Other than this everything was good.
Anmeldt 30 oktober 2015

Poon fra Singapore
Familie med store børn
Boede 4 nætter i oktober 2015
Nil
Quiet, clean and location
Anmeldt 24 oktober 2015

Faritz fra Indonesien
Gruppe
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i oktober 2015
Hotel
Big room, not far from patong beach, so clean
Staffnya kurang rama dan kurang membantu selain staffnya semuanya oke
Anmeldt 17 oktober 2015

Alice fra Australien
Par
Superior (kun 1 kingsize seng)
Boede 6 nætter i oktober 2015
Friendly Staff - Great Service
Staff, Convenience & Price
this was my 3rd stay at Rayaburi, it is consistently good. a nice big, clean room with all necessary amenities in a very central location for the beach, shopping and Bangla road. staff are very friendly and can organise your tours and recommend activities. if you are looking for a value for money hotel in a convenient locations you cant go past Rayaburi.
Anmeldt 16 oktober 2015

Jeong fra Sydkorea
Par
Deluxe (kun 1 Kingsize-seng)
Boede 7 nætter i september 2015
near to the beach
very near to the beach, good condition of facilities compare price, and very friendly staff
I stayed there around 10days it was good memory there I was happy near to the beach and bangla road as well
Anmeldt 10 oktober 2015

Robby fra Indonesien
Gruppe
Familieværelse
Boede 4 nætter i september 2015
Best Location + Best room size +Best services
Location near Patong beach (only 2 minutes) Best sevices and best room size
Im stay at this hotel for 5 night with 6person. we book 1 family room (4pax) and 1 standart room .. this hotel located in best area just around 2 minutes to patong beach.. beside of 7eleven store and ATM. im having great stay.. big size room with tv cable but only 1 minus. the family room where i stay have bad smell.. but the other room its okay.. the services good.. breakfast great.. and have travel agent at lobby with good services and prices.
Anmeldt 10 oktober 2015

ANG fra Singapore
Rejsende alene
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i maj 2013
Will stay again
Room room
Will stay again if the price is oki
Anmeldt 09 oktober 2015

Tereza fra Tjekkiet
Rejsende alene
Standard med åbent rum
Boede 2 nætter i januar 2014
Great place
Hotel, room, location
Anmeldt 07 oktober 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: