Fantastisk 8,2
baseret på 2114 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2114 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

shuyi fra Kina
Familie med store børn
Garden Superior værelse (dobbelt eller 2 enkeltsenge)
Boede 1 nat i juli 2013
check out 要准时,check in 可以不准时
餐饮方面,海滩与环境不错
check out 要准时,check in 可以不准时,服务态度不错,就是动作慢。只可以在餐厅吃东西,要不就去其他酒店,但餐厅性价比不错。
Anmeldt 05 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zhenyu fra Kina
Par
Garden deluxe-værelse (dobbeltseng eller 2 enkeltsenge)
Boede 1 nat i juli 2013
ok, but not great
not a bad hotel but not a very good one neither
Compare to my other stays, the room looks poor and the service was bit disappointing.
Anmeldt 21 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ZEYU fra Kina
Par
Garden Superior værelse (dobbelt eller 2 enkeltsenge)
Boede 1 nat i juli 2013
just fine good design
good design the beach the food
good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good
Anmeldt 18 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mark fra Storbritannien
Par
Chino-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge tæt på pool
Boede 4 nætter i juli 2013
Nice, staff not very attentive
Pool, beach, island
7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10 7/10
Anmeldt 14 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

OI fra Hongkong
Familie med små børn
Garden deluxe-værelse (dobbeltseng eller 2 enkeltsenge)
Boede 2 nætter i juli 2013
happy family holiday
nice beach, friendly staff, good location on racha island
our kids enjoyed the beach & pool very much. they fed fishes in the nearby pier & saw many different animals at the resort. Out of our expectation!
Anmeldt 12 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yiu fra Hongkong
Gruppe
Suite med 2 soveværelser og tæt på pool
Boede 2 nætter i juni 2013
nice hotel
good size room, clean room, nice pool
it was a nice experience. we are a group of 5 and booked 2 chino pool side rooms. it ended up becoming a 2-bedroom suite with a nice sized living room which was good for us as a group. place was clean and had a nice view overlooking the pool
Anmeldt 09 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GANG fra USA
Par
Chino-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge tæt på pool
Boede 1 nat i juni 2013
good location, nice staff, value for money
good location, nice staff, value for money
Anmeldt 01 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GANG fra USA
Par
Garden Superior værelse (dobbelt eller 2 enkeltsenge)
Boede 2 nætter i juni 2013
good location, nice staff, value for money
good location, nice staff, value for money
Anmeldt 01 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rui fra Kina
Par
Garden deluxe-værelse (dobbeltseng eller 2 enkeltsenge)
Boede 3 nætter i april 2013
Enjoyable
nice service, friendly staff
Anmeldt 01 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Xiang fra Kina
Par
Chino-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge tæt på pool
Boede 3 nætter i juni 2013
relaxable, nice, nature wildlife
Spa, and Seaside Restaraunts, good service
Anmeldt 26 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: