Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,8
baseret på 2314 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2314 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,5

Gert H. fra Danmark
Par
Boede 4 nætter i november 2010
Stille og rolige ,rene omgivelser
Skøn placering ,godt integreret i naturen/beplantningen og ingen trafikstøj.
Kedelig resturant, meget mørke badeværelser, trist og ensformig morgen buffet.
Hotellet ligger smukt indrammet i et ældere natur område,store træer,på en kraftigt skrånende grund.Fra den lille men velplejede swimming pool er der en fantastisk udsigt over havet.Foran hotellet er der en stor pakerings plads og et rigtigt hyggeligt pizzaria. En døgn betjent reception med en meget venlig og hjælpsom betjening. Resturanten trænger til en renovering. Hotellet har gratis schuttel bus til byen 2 gange om dagen.
Anmeldt 07 december 2010

Henrik C. fra Danmark
Rejsende alene
Boede 9 nætter i august 2010
Secret Cliff Resort & Restaurant, Phuket, Thailand
A werry nice quiert hotel away from all noice, nice wewve nice and frendly staff,and a big help getting to room .werry nice deluxe room with a werry nice balcon right to the ocean, a bit far from store but,coud use alittel store at hotell atall a werry good hotel
Anmeldt 07 september 2010

Shehan B. fra Sri Lanka
Par
Boede 3 nætter i juli 2016
Great Location
Good experience. They some of the best pizzas in their pizza restaurant. But they can improve on the cleanliness, as bath tub was not clean enough.
Anmeldt 21 august 2016

Geraldyn F. fra Malaysia
Par
Boede 3 nætter i august 2016
Very bad hotel
Bad service
Anmeldt 20 august 2016

Todd S. fra Australien
Par
Boede 4 nætter i august 2016
Location
Can be noisy if under restaurant. Great views from rooms. Wifi can be very patchy
Anmeldt 20 august 2016

Muhammad S. fra Singapore
Gruppe
Boede 3 nætter i august 2016
Good location
Easy access
Anmeldt 17 august 2016

Vinodh K. fra Indien
Par
Boede 3 nætter i juli 2016
It's a true paradise
Excellent location. Deluxe ocean view is the room to be booked. Book breakfast along with room. Staffs are really helpful. Bike rental service is awesome but 100 Bhat extra comparing outside. Nothing to complain. Location of hotel is great plus.
Anmeldt 08 august 2016

Wan-asa T. fra Thailand
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
Nice view and staff
Staff always willing to help and nice adviser. Good view from the room and restaurant.
Anmeldt 03 august 2016

Rob H. fra Storbritannien
Par
Boede en nat i juli 2016
Great Lat Minute Decision
Fancied a night away in Karon and this hotel was offering excellent last minute rates with reasonable upgrade cost to a deluxe room with sea view. The deluxe room was a good size with a lovely view. Located on a hillside in between Karon & Patong the grounds are well kept with plenty of wildlife, a small beach (when the tide is out) and a lovely sea view from our room. We hope to return here again in the near future. Highly recommended!
Anmeldt 01 august 2016

Lee Y. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Nice cheap with sea view
But no wifi ><
Anmeldt 31 juli 2016