Rigtig godt 7,8
baseret på 2333 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2333 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Gert fra Danmark
Par
Superior med haveudsigt
Boede 4 nætter i november 2010
Stille og rolige ,rene omgivelser
Skøn placering ,godt integreret i naturen/beplantningen og ingen trafikstøj.
Kedelig resturant, meget mørke badeværelser, trist og ensformig morgen buffet.
Hotellet ligger smukt indrammet i et ældere natur område,store træer,på en kraftigt skrånende grund.Fra den lille men velplejede swimming pool er der en fantastisk udsigt over havet.Foran hotellet er der en stor pakerings plads og et rigtigt hyggeligt pizzaria. En døgn betjent reception med en meget venlig og hjælpsom betjening. Resturanten trænger til en renovering. Hotellet har gratis schuttel bus til byen 2 gange om dagen.
Anmeldt 07 december 2010

Henrik fra Danmark
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt
Boede 9 nætter i august 2010
Secret Cliff Resort & Restaurant, Phuket, Thailand
A werry nice quiert hotel away from all noice, nice wewve nice and frendly staff,and a big help getting to room .werry nice deluxe room with a werry nice balcon right to the ocean, a bit far from store but,coud use alittel store at hotell atall a werry good hotel
Anmeldt 07 september 2010

Husnaini fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i september 2016
Perfect with splendid facilities and excellent view of the ocean from room.
The check-in area is rather hot while the attending staff seems less organized
Anmeldt 23 september 2016

Nichols fra Storbritannien
Familie med store børn
Superior med haveudsigt
Boede 2 nætter i september 2016
Ok
Was ok
Anmeldt 16 september 2016

Jirarat fra Thailand
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i september 2016
80
Good view, good stay, good food
Anmeldt 15 september 2016

Ron fra Filippinerne
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 5 nætter i september 2016
Beautiful place ,but few problems
The place is situated between two nice beach towns with plenty of shopping beautiful beaches, and wonderful Thai resto's. Problem is the only way to get there is by "pirate taxi" or the hotels shuttle. you can to at either 10 AM or noon but no return rides after 4 pm. That way you are sort of forced to eat dinner at their pricey hotel place. It was all good and I loved our deluxe ocean view room. The check out killed it for me. While there.I noticed that the hotels shampoo holder was leaking. Housekeeping never replaced it. WE never used it because we brought our own favorite shampoo. Upon check out they tied to get me to pay 600 baht ( $18 US) for the crappy thing. I got pissed and they knocked it down half. I told them that we didn't use the thing and I am damn sure we did not break it.. I paid the $9 and told them that they just lost a customer and reference.
Anmeldt 07 september 2016

Fida fra Australien
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2016
Excellent place
Excellent place
Anmeldt 06 september 2016

Shehan fra Sri Lanka
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
Great Location
Good experience. They some of the best pizzas in their pizza restaurant. But they can improve on the cleanliness, as bath tub was not clean enough.
Anmeldt 21 august 2016

Geraldyn fra Malaysia
Par
Superior-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og haveudsigt
Boede 3 nætter i august 2016
Very bad hotel
Bad service
Anmeldt 20 august 2016

Todd fra Australien
Par
Grand Deluxe med havudsigt
Boede 4 nætter i august 2016
Location
Can be noisy if under restaurant. Great views from rooms. Wifi can be very patchy
Anmeldt 20 august 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: