Fantastisk 8,3
baseret på 4053 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 4053 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Jia fra Singapore
Par
Grand med adgang til pool
Boede 4 nætter i august 2014
Best relaxation vacay ever
Pool access rooms, daily breakfast and hospitality of employees.
It was awesome. Quiet, situated in Kata beach hillside. Recommended for couples who wish to have a quiet time together. Get the pool access rooms, you will not regret a bit! Rent a ride from the hotel. Trusted and worthy. Useful for our trip as we drove up hills all the way to Kamala beach. Will be back again :)
Anmeldt 20 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

vynka fra Australien
Par
Grand Deluxe
Boede 1 nat i august 2014
Good
Location, Large room size, Good Service
we have enjoyed our stay, the hotel is getting a little run down...
Anmeldt 20 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

brendan fra Irland
Par
Grand Deluxe
Boede 7 nætter i januar 2014
Fantastic hill side hotel
pool, price, room standards
great hotel with an amazing pool
Anmeldt 19 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Muhamad fra Singapore
Par
Grand med adgang til pool
Boede 4 nætter i februar 2014
2nd time staying at hotel
beach, room, locataion
Second time staying at hotel. Will sure come back to this hotel soon. Beautiful view from top room but prepared to sweat going up the room. Kata Beach is walking distance and Patong is just 10-15 mins drive.
Anmeldt 18 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LOONG fra Malaysia
Gruppe
Grand Deluxe med boblebad
Boede 1 nat i april 2014
strategically located
location, food, friendly staffs
satisfying, great food and location. comfort bed and nice swimming pool.
Anmeldt 18 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LIM fra Singapore
Gruppe
Grand med adgang til pool
Boede 3 nætter i juli 2014
family oriented hotel with pool access
good customer service, foods withing reach
We always booked this hotel cos beach, 7-11, local foods, restutant, tours booth are within reach.
Anmeldt 17 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LIM fra Singapore
Gruppe
Grand med adgang til pool
Boede 3 nætter i juli 2014
clean, privacy, ambience
hotel design, pool access, cleanliness
This hotel has recently refurbished. But we still like the raw concrete flooring. Other that that, we are always happy staying in this hotel annually.
Anmeldt 17 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TANG fra Malaysia
Par
Grand med adgang til pool
Boede 2 nætter i august 2014
Nice room nice view
The pool access room was awesome
The location very nice,just 5 mins walk to beach,and the room was very big and comfortable ! High recommend
Anmeldt 16 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jennifer fra Australien
Par
Grand Deluxe
Boede 15 nætter i juli 2014
Sugar
Location. Comfort. Modern.
Love the location, close to the beach, restaurants and shopping. Clean and comfortable. Good restaurant over the road. No problems at all.
Anmeldt 15 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pei fra Singapore
Par
Grand Deluxe
Boede 3 nætter i august 2014
Not too bad, except the slope!
Not too expensive.
It is not too bad.
Anmeldt 15 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: