Fantastisk 8,3
baseret på 4053 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 4053 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

lars fra Danmark
Par
Grand Deluxe
Boede 9 nætter i marts 2011
Cool hotel og dejlige pools
Roligt og nyt hotel
Super hotel... God beliggenhed,og tæt på det hele.. Kan på det varmeste anbefale det...
Anmeldt 04 juli 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lars fra Danmark
Par
Grand Deluxe
Boede 15 nætter i januar 2011
Flot hotel i moderne design
Ligger lidt væk fra hovedgaden
Larmen fra hotellets pool-bar, i form af hip-hop musik gjorde eftermiddagene på altanen ulidelige!
Anmeldt 17 februar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

susanne fra Danmark
Par
Boede 5 nætter i januar 2011
neutralt stilrent hotel
tæt på by og strand
rent pænt hotel,dog uden den Thailandske charme god pool med "stjerner"i bunden der lyser om aftenen. tæt på by,og strand rolig uden trafikstøj
Anmeldt 13 februar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

max fra Danmark
Par
Grand Deluxe med boblebad
Boede 8 nætter i januar 2011
Lækkert roligt hotel med en fantastisk udsigt
Gode værelser godt isoleret, fri internet
Lidt mere smil til ved morgenmaden
Vi boede fantastisk i et værelse med spa på terassen og udsigt over Kata Beach. Der er utroligt stille og roligt på hotellet, så det ejner sig godt for folk der vil have det roligt uden alt for meget larm og børn.Det er dog ikke ejner for gangbesværede, da man skal gå op ad en stjel vej, for at komme op til hillside.
Anmeldt 19 januar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jesper fra Danmark
Par
Grand Deluxe
Boede 3 nætter i september 2010
dejligt hotel
billigt, store dejlige rum. med store badefacillitetter.
Godt hotel, centralt belligende i centrum af Kata, Syd, dejlige store rum med store bade facilliteter. Du kan blive kørt rundt på hotellet, hvis ikke du gider tage trapperne, der er også elevator. Hotellet var billigt og en god investering for pengene.
Anmeldt 28 september 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Soren fra Danmark
Rejsende alene
Grand med adgang til pool
Boede 9 nætter i august 2010
Klassehotel.
God beliggenhed.
Absolut ikke for gangbesværede.
Mit andet ophold på dette dejlige hotel. Service og beliggenhed er helt i top. det er ikke sidste gang jeg besøger dette hotel.
Anmeldt 13 september 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Flemming fra Danmark
Familie med store børn
Boede 11 nætter i juli 2010
Super Afslapning
Roligbeliggenehed men aligevel tæt til bye og dennes facilliteter
Der var en del lam pga renovering i lavsasonen
Et super dejligt hottel, med en dejlig beliggendehed, dejligt tæt til byen med en masse lækker resturenter og byliv. Vil klart anbefale at komme lidt op af bakken og bo på nogle af de øversten etager hvor man klart har den bedsste udsigt. Hvis det er afslapning og hygge på et roligt hottelt så kan dette hottel klart anbefales.
Anmeldt 06 august 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benny fra Danmark
Par
Grand Deluxe med boblebad
Boede 7 nætter i marts 2010
super hotel
Værelser,pool,morgenmad,beliggenhed og personale... ja alt var i top
Er ikke et godt sted for gangbesværet.
Hotellet ligger helt perfekt,trukket væk fra byens/gadens larm. En fantastisk udsigt over by og strand.
Anmeldt 04 april 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Claus fra Danmark
Gruppe
Grand med adgang til pool
Boede 14 nætter i januar 2010
Lækkert hotel
Nyt hotel, god beliggenhed,godt personale,
Ingen
Vi boede på hotellet i 14 dage og synes det er et super godt hotel, vi havde et værelse med pool acces hvilket var virkelig lækkert.Værelserne er store og der er gratis wi-fi på hotellet. Morgen maden er rigtig lækker og personalet er venlige.Vi boede helt oppe, men det er intet problem da der er elevator og man behøver derfor ikke gå op af den stejle bakke. Kan kun anbefale hotellet. Mvh Claus
Anmeldt 17 februar 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

soren fra Danmark
Par
Grand Deluxe med boblebad
Boede 7 nætter i januar 2010
godt hotel
beliggenhed
ingen
dejligt hotel rent op pænt
Anmeldt 11 februar 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: