Rigtig godt 7,7
baseret på 500 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 500 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 7,9
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 7,9
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 5,8
Sortér efter

diana fra Tyskland
Par
Grand Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med balkon
Boede 1 nat i marts 2016
Location great, staff very nice and smiling the room was sensational.
Very impressed, stayed one night. Walking distance to the beach. Liked the interior of the room.
Anmeldt 28 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alex fra Storbritannien
Par
Premium Deluxe
Boede 5 nætter i april 2016
Great Budget Hotel!
Awesome location! Stayed at Andaman Bangtao Resort which was way way better at just a slightly higher room rate.
Anmeldt 21 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lisa fra Australien
Par
Grand Deluxe
Boede 4 nætter i april 2016
Happy stay
Had a great stay at surintra, second time here and would stay again
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

RICHARD fra Storbritannien
Gruppe
Grand Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med balkon
Boede 6 nætter i april 2016
5 Fllors and no stairs!
Overall I think here is good value for money, however, if you are on the fifth floor it's too far to be bothered to go back to the pool etc... Also the bathrooms on the top floor smell of the drains. My advice is stay here on the first or second floor, otherwise I'd probably look elsewhere. The staff are fab and very helpful though.
Anmeldt 16 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wendy fra Storbritannien
Par
Grand Deluxe
Boede 4 nætter i februar 2016
nice place
on the whole our stay at surintra was very good.the lack of a bar a negative but hotel next door had one .massage area not very relaxing as too close to pool.breakfast was good once we got across our prefered choice of eggs so overall a pleasant stay
Anmeldt 22 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

David fra Sverige
Par
Premium Deluxe
Boede 5 nætter i februar 2016
Pleasant stay
Nice pool, ok breakfast
Pleasant stay, Liked the outdoor space and the roomy shower (deluxe room). Lovely pool. Did not like the cracked concrete floor.
Anmeldt 17 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sierra fra Australien
Par
Grand Deluxe
Boede 7 nætter i januar 2016
Great place!
If you're looking for a place to stay outside Patong (30mins) this place is perfect & very affordable! We loved our stay here & would definitely stay here again!
Anmeldt 29 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dee fra Storbritannien
Gruppe
Grand Deluxe
Boede 2 nætter i april 2015
My home away from home!
Location, cleanliness & service!
I visit Phuket often and Surintra is always my hotel of choice. It is conveniently located a short walk from Surin Beach and has undergone lots of renovation and redevelopment so is looking better than ever. Staff are always helpful and there are shops and spas all close by.
Anmeldt 16 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vasily fra Rusland
Rejsende alene
Grand Deluxe
Boede 7 nætter i november 2015
Nice hotel
Price, distance from beach, personell
Good
Anmeldt 09 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

alex fra Storbritannien
Par
Premium Deluxe
Boede 2 nætter i november 2015
Surin beach
Location - room size - price
Perfect location. Easy access to the beach. Nice swimming pool and very reasonably priced
Anmeldt 23 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: