Fantastisk 8,2
baseret på 1066 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1066 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Thum fra Singapore
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 4 nætter i november 2015
nice simple retreat villa. Cons: ppl there r so friendly
the staff r helping and the room r clean not to mention the pool
Anmeldt 22 august 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Carla fra Filippinerne
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 3 nætter i august 2016
Good 👌
We stay here for 3 nights. Same as what you see in the photo. Breakfast was good. A lot of choices, but never change. Everyday same menu. Hotel amenities mostly the swimming pool is good. No massage and spa but they stated they have. Overall is good.
Anmeldt 18 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

EDMUND fra Singapore
Par
Palmery suite med adgang til pool
Boede 3 nætter i juli 2016
returned customer
Our 2nd visit to Palmery, pool access suite was awesome. Big rooms, decent pool size, privacy. However mattress was too hard for my liking. Breakfast choices almost the same everyday. Overall happy with our stay, will be back again.
Anmeldt 08 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mark fra Storbritannien
Familie med små børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 7 nætter i juli 2016
Great place to stay..
our 2nd visit and will stay again...lovely rooms...good swimming pools..relaxing place to stay...helpful staff..good food and smart restaurant area...
Anmeldt 27 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Katarzyna fra Australien
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 8 nætter i juni 2016
Great holidays
Highly recommended!
Anmeldt 02 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Edouard fra Thailand
Rejsende alene
Palmery suite med adgang til pool
Boede 3 nætter i juni 2016
Bad experience and dirty room from check in
Dissapointed
Anmeldt 02 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YICEN fra Taiwan
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 3 nætter i juni 2016
Overall is good.
We stayed at this hotel for three days two nights , the room makes us surprised cause its the same as the website. Breakfast every day change a little bit. The only issuse is the morning staff seems dont want to help when we ask question. And the room service is only till 22:30. Otherwise its a good stay for us.
Anmeldt 25 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Direk fra Thailand
Familie med små børn
Deluxe med adgang til pool
Boede 2 nætter i maj 2016
Good
our 2nd visit back Palmery, never a disappointmen
Anmeldt 24 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Soo fra Malaysia
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 3 nætter i juni 2016
Good location, breakfast and room
Convenient location: easy to find food, bike rental is nearby Room is spacious and nice with pool access. Hotel's maintenance and cleanliness needs to improve.
Anmeldt 16 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lai fra Kina
Familie med store børn
Deluxe med adgang til pool
Boede 4 nætter i juni 2015
not good
poor service, poor staff
Anmeldt 04 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: