arrow-up-icon
Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,7
baseret på 4216 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 4216 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,3

Inger H.
Danmark
08 februar 2010
14 skønne dage på Royal Paradise hotel
Skulle ikke selv have håndklæder med,dem fik vi udleveret ved skranken i receptionen, når vi skulle til stranden, når vi kom hjem igen afleverede vi bare. ligeledes ved swimming-poolen der fik vi også håndklæder udleveret.
Har ikke oplevet nogen ulemper.
Alt ialt synes vi rigtig godt om hotellet, dejligt at man kan lave sig en kop kaffe eller the, og at der er vand sat frem, køleskab er også rigtig godt. Morgenmaden er skøn, du kan vælge imellem mange retter så der er noget for enhver smag. Swimming-poolen er og så dejlig indrettet med mange steder hvor man kan finde skygge, også rigtig dejligt at man kan nyde et let måltid der, betjeningen er rigtig god, de er meget hjælpsomme med at sætte parasoller op,vores rengøringsdame var også rigtig sød, satte en dag roser på værelset.

Mikkel C.
Danmark
01 februar 2010
Slidt med godkendt
Hotellet tilbyder at hjælpe med at booke ture og ringe til thai numre for en. Der er god morgenmadsbuffet.
Fitnesscenter står der i beskrivelsen - det er der ikke. Der er tale om et rum på 15 kvm. med noget dårligt og slidt udstyr. Det kan ikke bruges til noget som helst. Alt for lette vægte. Beliggenheden er ikke så god - det var klamt at se helt unge drenge gå rundt med fede gråhårede europæere.
Alt i alt et okay hotel, men som nævnt er det ret slidt. Den nye fløj er god, men den gamle ligner noget der havde sin storhedstid i starten af 90´erne. Jeg blev skuffet over fasciliteterne, der ikke fremstod helt så nye og flotte som i beskrivelsen. Alligevel vil jeg anbefale hotellet til andre, da man absolut får noget for sine penge.

Bent O.
Danmark
14 oktober 2009
Royal Paradise Hotel
Fuld valuta for pengene.
Når man skai bruge internet betaler man for et døgn. Det ville være bedre om man kunne købe et antal timer som kunne fordeles over en periode. Mit behov er måske 1 time pr. døgn på nettet, så man føler sig "tørret" for 23 timer man ikke bruger denne service.
International meget god standard. God beliggenhed. God svimmingpool m/poolbar. Lækkert fitnescenter og massage. Byens bedste Pekingand på toprestaurant. Personalet er meget opmærksomme på hver gæst, husker navn, drikkevaner, små ting som gør at man føler sig hjemme og meget velkommen.Det er en afslappet og hyggelig atmosfære hvor der er chek på tingene. Jeg har sjældent fået så meget valuta for så få penge.

Yoradhel B.
Singapore
29 juli 2016
Value for money and very friendly staff
Although the room looks good and decent, the toilet could use a little renovation. Good location and very accessible to Patong Beach and nigh life. The breakfast buffet is decent enough for the money we paid for. Overall we are satisfied customers.

Dylan M.
Sydafrika
27 juli 2016
Good location
This hotel needs a major renovation. The rooms are big but very tired. Nice pool and bar area. The reception area smells damp. The location is very central with markets all around and Bangla road a few minutes walk away. The beach is also about 10 minutes walk away. All in all a satisfactory experience although if I were to visit the Patong area again I would try a different hotel which is more up to date.

yakup K.
Tyrkiet
26 juli 2016
really very good
Breakfast or sky restaurant could be better more international cuz we r Muslim Thanx alot to everyone.Unforgettable days

Liwen L.
Malaysia
24 juli 2016
Good location & helpful staffs
Hotel room was clean and staffs were really helpful. Location was easy accessible and hotel can be easily spotted. Will book it again if I were to be in Phuket.

khimji V.
Australien
22 juli 2016
All good, location, premises,
Should have more Indian meals as there appears to be a lot of Indian travellers, so Indian vegeterian would be good.

CHU B.
Malaysia
21 juli 2016
Only can say good location.
Old hotel with very bad hotel room. Reception staff not that friendly.

Yan Y.
Hongkong
18 juli 2016
Value for money
The staff was very helpful, but the room was a bit too dim, and the cushions were kind of smelly. Other than that it was a great. The location was excellent!