arrow-up-icon
Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,7
baseret på 4185 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godtbaseret på 4185 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,3

9 Inger H.
Danmark
08 februar 2010
14 skønne dage på Royal Paradise hotel
Skulle ikke selv have håndklæder med,dem fik vi udleveret ved skranken i receptionen, når vi skulle til stranden, når vi kom hjem igen afleverede vi bare. ligeledes ved swimming-poolen der fik vi også håndklæder udleveret.
Har ikke oplevet nogen ulemper.
Alt ialt synes vi rigtig godt om hotellet, dejligt at man kan lave sig en kop kaffe eller the, og at der er vand sat frem, køleskab er også rigtig godt. Morgenmaden er skøn, du kan vælge imellem mange retter så der er noget for enhver smag. Swimming-poolen er og så dejlig indrettet med mange steder hvor man kan finde skygge, også rigtig dejligt at man kan nyde et let måltid der, betjeningen er rigtig god, de er meget hjælpsomme med at sætte parasoller op,vores rengøringsdame var også rigtig sød, satte en dag roser på værelset.

7 Mikkel C.
Danmark
01 februar 2010
Slidt med godkendt
Hotellet tilbyder at hjælpe med at booke ture og ringe til thai numre for en. Der er god morgenmadsbuffet.
Fitnesscenter står der i beskrivelsen - det er der ikke. Der er tale om et rum på 15 kvm. med noget dårligt og slidt udstyr. Det kan ikke bruges til noget som helst. Alt for lette vægte. Beliggenheden er ikke så god - det var klamt at se helt unge drenge gå rundt med fede gråhårede europæere.
Alt i alt et okay hotel, men som nævnt er det ret slidt. Den nye fløj er god, men den gamle ligner noget der havde sin storhedstid i starten af 90´erne. Jeg blev skuffet over fasciliteterne, der ikke fremstod helt så nye og flotte som i beskrivelsen. Alligevel vil jeg anbefale hotellet til andre, da man absolut får noget for sine penge.

9 Bent O.
Danmark
14 oktober 2009
Royal Paradise Hotel
Fuld valuta for pengene.
Når man skai bruge internet betaler man for et døgn. Det ville være bedre om man kunne købe et antal timer som kunne fordeles over en periode. Mit behov er måske 1 time pr. døgn på nettet, så man føler sig "tørret" for 23 timer man ikke bruger denne service.
International meget god standard. God beliggenhed. God svimmingpool m/poolbar. Lækkert fitnescenter og massage. Byens bedste Pekingand på toprestaurant. Personalet er meget opmærksomme på hver gæst, husker navn, drikkevaner, små ting som gør at man føler sig hjemme og meget velkommen.Det er en afslappet og hyggelig atmosfære hvor der er chek på tingene. Jeg har sjældent fået så meget valuta for så få penge.

8,4 Peter G.
Storbritannien
25 juni 2016
Location.
My room was situated in royal wing. Was with pools view but view been blocked by trees. The rooms door was to the street. Cross the street been some gay pubs where at 11pm started shows. Was very loud so I could not sleep.

8 radha K.
Indien
25 juni 2016
good hotel
good hotel

9,6 Matthias F.
Tyskland
25 juni 2016
Good Hotel
Very friendly stuff

9,2 Earnsdale A.
Filippinerne
22 juni 2016
Nice hote and location.
Nice food and friendly people

8,4 Ding-Yang A.
Malaysia
22 juni 2016
Good hotel
Overall good.

6,8 Trung N.
Australien
21 juni 2016
Location Location
Nice pool to relax, a bit old facility.

8,8 joshua B.
Australien
20 juni 2016
Paradise hotel
The staff were great always helpful,nothing was a problem.pool was great.