Rigtig godt 7,7
baseret på 4302 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 4303 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

Inger fra Danmark
Par
Superior paradisfløjen
Boede 13 nætter i januar 2010
14 skønne dage på Royal Paradise hotel
Skulle ikke selv have håndklæder med,dem fik vi udleveret ved skranken i receptionen, når vi skulle til stranden, når vi kom hjem igen afleverede vi bare. ligeledes ved swimming-poolen der fik vi også håndklæder udleveret.
Har ikke oplevet nogen ulemper.
Alt ialt synes vi rigtig godt om hotellet, dejligt at man kan lave sig en kop kaffe eller the, og at der er vand sat frem, køleskab er også rigtig godt. Morgenmaden er skøn, du kan vælge imellem mange retter så der er noget for enhver smag. Swimming-poolen er og så dejlig indrettet med mange steder hvor man kan finde skygge, også rigtig dejligt at man kan nyde et let måltid der, betjeningen er rigtig god, de er meget hjælpsomme med at sætte parasoller op,vores rengøringsdame var også rigtig sød, satte en dag roser på værelset.
Anmeldt 08 februar 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mikkel fra Danmark
Gruppe
Deluxe fløj med pool
Boede 7 nætter i januar 2010
Slidt med godkendt
Hotellet tilbyder at hjælpe med at booke ture og ringe til thai numre for en. Der er god morgenmadsbuffet.
Fitnesscenter står der i beskrivelsen - det er der ikke. Der er tale om et rum på 15 kvm. med noget dårligt og slidt udstyr. Det kan ikke bruges til noget som helst. Alt for lette vægte. Beliggenheden er ikke så god - det var klamt at se helt unge drenge gå rundt med fede gråhårede europæere.
Alt i alt et okay hotel, men som nævnt er det ret slidt. Den nye fløj er god, men den gamle ligner noget der havde sin storhedstid i starten af 90´erne. Jeg blev skuffet over fasciliteterne, der ikke fremstod helt så nye og flotte som i beskrivelsen. Alligevel vil jeg anbefale hotellet til andre, da man absolut får noget for sine penge.
Anmeldt 01 februar 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bent fra Danmark
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt
Boede 16 nætter i september 2009
Royal Paradise Hotel
Fuld valuta for pengene.
Når man skai bruge internet betaler man for et døgn. Det ville være bedre om man kunne købe et antal timer som kunne fordeles over en periode. Mit behov er måske 1 time pr. døgn på nettet, så man føler sig "tørret" for 23 timer man ikke bruger denne service.
International meget god standard. God beliggenhed. God svimmingpool m/poolbar. Lækkert fitnescenter og massage. Byens bedste Pekingand på toprestaurant. Personalet er meget opmærksomme på hver gæst, husker navn, drikkevaner, små ting som gør at man føler sig hjemme og meget velkommen.Det er en afslappet og hyggelig atmosfære hvor der er chek på tingene. Jeg har sjældent fået så meget valuta for så få penge.
Anmeldt 14 oktober 2009
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ing fra Malaysia
Gruppe
Superior paradisfløjen
Boede 2 nætter i september 2016
not bad
cleanless shall improved
Anmeldt 25 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Barak fra Israel
Rejsende alene
Superior paradisfløjen
Boede 1 nat i september 2016
Location is excellent, rooms are clean, the staff is super friendly.
Adv: location Dis: no
Anmeldt 25 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Australien
Rejsende alene
Superior paradisfløjen
Boede 6 nætter i september 2016
good location but bed hard
bed so hard I woke each day with progressively worsen neck shoulders and back kept the massage places in business
Anmeldt 24 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YIM fra Hongkong
Familie med store børn
Superior med pooludsigt
Boede 1 nat i september 2016
location and price is good. Overall is gd! Services can do better! (More smile, pro-active manner)
Nil
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

James fra USA
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 4 nætter i august 2016
Awesom property
Spent 4 nights here on a high floor room. Nothing bad to say. Room was fantastic and the property was awesome. Great place to stay for a non expensive price. Would highly recommend.
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

elzaan fra Sydafrika
Par
Superior paradisfløjen
Boede 3 nætter i maj 2016
excellent
stunning hotel awesome food and staff thank you
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Khalil fra Saudi-Arabien
Par
Superior paradisfløjen
Boede 3 nætter i december 2015
good location
good location
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: