Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,7
baseret på 4251 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 4251 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

Inger H. fra Danmark
Par
Boede 13 nætter i januar 2010
14 skønne dage på Royal Paradise hotel
Skulle ikke selv have håndklæder med,dem fik vi udleveret ved skranken i receptionen, når vi skulle til stranden, når vi kom hjem igen afleverede vi bare. ligeledes ved swimming-poolen der fik vi også håndklæder udleveret.
Har ikke oplevet nogen ulemper.
Alt ialt synes vi rigtig godt om hotellet, dejligt at man kan lave sig en kop kaffe eller the, og at der er vand sat frem, køleskab er også rigtig godt. Morgenmaden er skøn, du kan vælge imellem mange retter så der er noget for enhver smag. Swimming-poolen er og så dejlig indrettet med mange steder hvor man kan finde skygge, også rigtig dejligt at man kan nyde et let måltid der, betjeningen er rigtig god, de er meget hjælpsomme med at sætte parasoller op,vores rengøringsdame var også rigtig sød, satte en dag roser på værelset.
Anmeldt 08 februar 2010

Mikkel C. fra Danmark
Gruppe
Boede 7 nætter i januar 2010
Slidt med godkendt
Hotellet tilbyder at hjælpe med at booke ture og ringe til thai numre for en. Der er god morgenmadsbuffet.
Fitnesscenter står der i beskrivelsen - det er der ikke. Der er tale om et rum på 15 kvm. med noget dårligt og slidt udstyr. Det kan ikke bruges til noget som helst. Alt for lette vægte. Beliggenheden er ikke så god - det var klamt at se helt unge drenge gå rundt med fede gråhårede europæere.
Alt i alt et okay hotel, men som nævnt er det ret slidt. Den nye fløj er god, men den gamle ligner noget der havde sin storhedstid i starten af 90´erne. Jeg blev skuffet over fasciliteterne, der ikke fremstod helt så nye og flotte som i beskrivelsen. Alligevel vil jeg anbefale hotellet til andre, da man absolut får noget for sine penge.
Anmeldt 01 februar 2010

Bent O. fra Danmark
Rejsende alene
Boede 16 nætter i september 2009
Royal Paradise Hotel
Fuld valuta for pengene.
Når man skai bruge internet betaler man for et døgn. Det ville være bedre om man kunne købe et antal timer som kunne fordeles over en periode. Mit behov er måske 1 time pr. døgn på nettet, så man føler sig "tørret" for 23 timer man ikke bruger denne service.
International meget god standard. God beliggenhed. God svimmingpool m/poolbar. Lækkert fitnescenter og massage. Byens bedste Pekingand på toprestaurant. Personalet er meget opmærksomme på hver gæst, husker navn, drikkevaner, små ting som gør at man føler sig hjemme og meget velkommen.Det er en afslappet og hyggelig atmosfære hvor der er chek på tingene. Jeg har sjældent fået så meget valuta for så få penge.
Anmeldt 14 oktober 2009

Mike C. fra Japan
Gruppe
Boede 2 nætter i august 2016
One week vacation!
Good stay, nice rooms, nice staff, clean rooms, clean grounds, hotel lobby is nice, breakfast was good, and location was near the action (3-4min walk) but not in it. I'd stay here again any time! Enjoy your trip and stay!
Anmeldt 29 august 2016

jerry C. fra Filippinerne
Gruppe
Boede 3 nætter i august 2016
Good location
Near patong beach
Anmeldt 29 august 2016

Mary B. fra Singapore
Gruppe
Boede 2 nætter i august 2016
Awesome
Great experience in a nice place.
Anmeldt 29 august 2016

Md I. fra Bangladesh
Familie med små børn
Boede 3 nætter i juli 2016
Its really nice place to stay
Anmeldt 28 august 2016

Fadhel S. fra Bahrain
Familie med små børn
Boede 5 nætter i august 2016
Bad expriense
Breakfast not ok wifi slow
Anmeldt 24 august 2016

Hong T. fra Singapore
Rejsende alene
Boede 3 nætter i august 2016
Pradise
Great location & friendly staff always recognised you once you check in
Anmeldt 22 august 2016

Youjin J. fra Sydkorea
Rejsende alene
Boede 3 nætter i august 2016
Great staying at this hotel
First, everything was fine except for the smell inside the room. Staff was really nice. when i asked about the other room which has the sea view, one of staff offered me to view the other one instead changing room right away. It was quite touching. Second, i took massages twice. The staff in spa was also very kind and polite. I was really satisfied. If i would go to phuket again, i am willing to stay again.
Anmeldt 20 august 2016