Godt 7,3
baseret på 1660 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1660 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Personalet 7,2
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

YING fra Kina
Par
Boede 2 nætter i januar 2015
a perfect place for the traveler
best location, very helpful and friendlly staff, nice pool view
Strongly recommend this hotel! with the best location in Patong Beach, and big clean room. Except the weak wifi connection in the room, others are perfect!
Anmeldt 14 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

James fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 1 nat i januar 2015
Nice pool and quite environment.
Nice location, shaded pool and parking facility.
Anmeldt 10 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karl fra Malaysia
Gruppe
Boede 4 nætter i maj 2013
Quiet and yet close to night life and beach
Location, service and value for money
Stayed there with a group of friends. Nice location and great service. Walkin distance to bangla street and malls as well as to patong beach
Anmeldt 07 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Majid fra Australien
Familie med små børn
Boede 7 nætter i december 2014
Not worth the money
Location, swimming pool and breakfast
We stayed 7 nights at Viridian Resort. the room was very old, the furniture used for 20 years and finally lizard was staying with as in our room.
Anmeldt 06 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eric fra Storbritannien
Familie med små børn
Boede 5 nætter i december 2014
Just ok
Location, breakfast and cost
Anmeldt 02 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eric fra Storbritannien
Familie med små børn
Boede 5 nætter i december 2014
Pleasant
Good location, good food, aging hotel
Pleasant stay
Anmeldt 02 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Francis fra Irland
Par
Boede 4 nætter i december 2014
Nice pool
Pool; location
Fine for the money and the pool area pleasant but overall nothing special
Anmeldt 01 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Matthew fra Sydafrika
Par
Boede 8 nætter i april 2014
Not the greatest
The hotel is in a terrible state. Rooms are below 3star. Breakfast is terrible. Much better hotels, more affordable, and in a better location.
Anmeldt 29 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Australien
Rejsende alene
Oasis deluxe-værelse
Boede 2 nætter i december 2014
Ok
Location
It's ok place at bit old but does the job
Anmeldt 28 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Steve fra Australien
Par
Oasis deluxe-værelse
Boede 8 nætter i december 2014
The Viridian Resort
Staff, location and the staff again.
Had a great stay at the Viridian Resort, the staff are fantastic, the beds are too hard for my liking but all in all a great place to stay.
Anmeldt 28 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: