arrow-up-icon
Tilbage til hotelinfo

Godt 7,5
baseret på 1316 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1316 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,4
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,3

Dorte S.
Danmark
20 februar 2012
Dejligt hotel med skøn beliggenhed
Meget tæt på stranden og lige midt i byen - uden nogen støj! Skønt at alle værelser vendte ud mo svimmingpoolen så der ingen støj var fra gaden - helt utroligt!
dejlig ferie og skønt hotel. meget stille og roligt hotel, hvor man kunne slappe af fra gadens støj og larm uden at blive generet. pænt stort værelse. der manglede dog en el-kedel så man kunne lave dansk kaffe på værelset og så var poolbaren stort set lukket hele tiden.

Per B.
Danmark
08 februar 2012
dejligt hotel. Smilende betjening
meget flot hotel og alt virkede
dette hotel svarede helt til vore forventninger. det ligger bedre placeret i byen, end der vises, når man googler adressen der er ikke ret langt til stranden. der er ikke støj fra natte livet når man er inde på hotellet, selv om der er et meget aktivt natteliv

Vicki T.
Danmark
14 december 2011
Positiv overraskelse, ang. beliggenhed samt støj
Dejlig pool, fine værelser, ok morgenmad, meget venligt personale, god beliggenhed
Det ligger meget centralt i byen, der er ikke langt til stranden når du lærer de små smutveje at kende, desuden ikke langt til Bangla road, og det der foregår der, værelserne samt poolen er fine, og bedst af alt, er der ikke meget larm fra hverken vej, eller de omgivende gader, vi hørte mest larm om morgenen når rengøringspersonalet gik igang, så ved fuld belægning er der øjensynligt mere larm fra de andre værelser. Personalet var søde og behjælpelige, men alt fra at sende postkort, information om diverse, og en morgen hvor vi skulle tidligt afsted på tur til Similan, måtte vi starte morgenmaden en halv time før tid. Ku meget nemt forestille os at bo der igen, er lækkert til alle enkeltrejsende som par og især børnefamilier, da det ligger roligt, men har en dejlig pool. Dog er der et minus, dobbeltsengen som vi lå i var ekstremt hårdt, man kunne næsten ligesågodt ligge på gulvet, men om det er et gængs problem på alle værelser ved vi ikke.

Erik J.
Danmark
22 februar 2011
Manglende service
Beliggenhed
Beliggenhed perfekt i centrum af Patong

Desmond G.
Australien
23 juli 2016
Tip top spot
Somehow I got asked for a second review. Please read the first one.. The Tony will see us back again next year

Desmond G.
Australien
22 juli 2016
Close to everyrhing
Tony is half way to the beach , half way to Jungcelon department store, half way to Bangla Rd nightlife. Great spacious rooms and good hot water. WIFI reception very fair. Good clean pool. Helpful front desk (Kim) price for pool side room a bIt stiff, but most rooms a very fair price. Have stayed here six times because of convenience and value. Hope to be back again. Suggest they have a laminated sheet showing all TV channels in the room

waki M.
Japan
09 juli 2016
Not bad
The restaurant was not good .. Pictures n real meal were totally different !!!! In this area is everything tourist praise !!! Even the staff booked the taxi from Tony resort to the airport . We paid 800b !!! Too expensive !!!! They said u don't have another choice to go to the airport !!

david L.
Australien
05 juli 2016
Not bad
Not to bad. Bit old close to everything. Poor breakfast.

david L.
Australien
01 juli 2016
Not bad central location
Not too bad. Clean close to everything.

Rolando J.
Filippinerne
23 juni 2016
One of the best 😊
I have all the positives for this hotel. 1. Location - 5 to 10 minutes away from the beach and bangla road 2. Price - cost of stay is relatively cheaper compared to other hotels 3. Service - very accommodating 4. Room - very spacious indeed 5. Breakfast - limited choices but good enough considering the cost of stay is relatively cheap *This is not a paid comment. I commend this hotel because it's really a nice place to stay for couples even for families 😊