arrow-up-icon
Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,5
baseret på 1310 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1310 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,4
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,3

8,3 Dorte S.
Danmark
20 februar 2012
Dejligt hotel med skøn beliggenhed
Meget tæt på stranden og lige midt i byen - uden nogen støj! Skønt at alle værelser vendte ud mo svimmingpoolen så der ingen støj var fra gaden - helt utroligt!
dejlig ferie og skønt hotel. meget stille og roligt hotel, hvor man kunne slappe af fra gadens støj og larm uden at blive generet. pænt stort værelse. der manglede dog en el-kedel så man kunne lave dansk kaffe på værelset og så var poolbaren stort set lukket hele tiden.

9,3 Per B.
Danmark
08 februar 2012
dejligt hotel. Smilende betjening
meget flot hotel og alt virkede
dette hotel svarede helt til vore forventninger. det ligger bedre placeret i byen, end der vises, når man googler adressen der er ikke ret langt til stranden. der er ikke støj fra natte livet når man er inde på hotellet, selv om der er et meget aktivt natteliv

8,3 Vicki T.
Danmark
14 december 2011
Positiv overraskelse, ang. beliggenhed samt støj
Dejlig pool, fine værelser, ok morgenmad, meget venligt personale, god beliggenhed
Det ligger meget centralt i byen, der er ikke langt til stranden når du lærer de små smutveje at kende, desuden ikke langt til Bangla road, og det der foregår der, værelserne samt poolen er fine, og bedst af alt, er der ikke meget larm fra hverken vej, eller de omgivende gader, vi hørte mest larm om morgenen når rengøringspersonalet gik igang, så ved fuld belægning er der øjensynligt mere larm fra de andre værelser. Personalet var søde og behjælpelige, men alt fra at sende postkort, information om diverse, og en morgen hvor vi skulle tidligt afsted på tur til Similan, måtte vi starte morgenmaden en halv time før tid. Ku meget nemt forestille os at bo der igen, er lækkert til alle enkeltrejsende som par og især børnefamilier, da det ligger roligt, men har en dejlig pool. Dog er der et minus, dobbeltsengen som vi lå i var ekstremt hårdt, man kunne næsten ligesågodt ligge på gulvet, men om det er et gængs problem på alle værelser ved vi ikke.

3,3 Erik J.
Danmark
22 februar 2011
Manglende service
Beliggenhed
Beliggenhed perfekt i centrum af Patong

9,6 Rolando J.
Filippinerne
23 juni 2016
One of the best 😊
I have all the positives for this hotel. 1. Location - 5 to 10 minutes away from the beach and bangla road 2. Price - cost of stay is relatively cheaper compared to other hotels 3. Service - very accommodating 4. Room - very spacious indeed 5. Breakfast - limited choices but good enough considering the cost of stay is relatively cheap *This is not a paid comment. I commend this hotel because it's really a nice place to stay for couples even for families 😊

7,6 Gil U.
Filippinerne
03 juni 2016
room on website not same when you arrive at hotel
Room Picture on website was not same when you arrive. I book deluxe room because i saw on agoda that room has balcony but when i arrive at hotel, there is no balcony. Tony resort please erase the photo that deluxe has balcony. you make people confuse. please check or call hotel first before you book this hotel because the room in the website was not same when you arrive. the breakfast was so little. hotel staff was nice

8,4 norashikin M.
Malaysia
01 juni 2016
good
Good staff..near bangla road..nice honeymoon n perfect place if u in phuket

8,8 Janine B.
New Zealand
24 maj 2016
Great Place to Stay
I stayed here for 7 days in May while having dental work done in Patong. I found the staff very helpful and courteous. The room (Delux Pool View) was spacious, clean and had everything you needed. The free wifi was great as I was able to continue to access my work from my room - and the air conditioning was quiet and effective. The breakfasts had a large selection which changed regularly and the pool was a great place to catch up with other guests. All in all a great stay.

8 Michelle P.
Australien
23 maj 2016
Great hotel
Great value for money. Excellent location and friendly staff.

6,8 Michael M.
USA
05 maj 2016
Tony - Always a great value.
We always stay here while in Phuket. Can't beat the price.