Tilbage til hotelinfo

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1323 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,4
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Dorte S.
Danmark
20 februar 2012
Dejligt hotel med skøn beliggenhed
Meget tæt på stranden og lige midt i byen - uden nogen støj! Skønt at alle værelser vendte ud mo svimmingpoolen så der ingen støj var fra gaden - helt utroligt!
dejlig ferie og skønt hotel. meget stille og roligt hotel, hvor man kunne slappe af fra gadens støj og larm uden at blive generet. pænt stort værelse. der manglede dog en el-kedel så man kunne lave dansk kaffe på værelset og så var poolbaren stort set lukket hele tiden.

Per B.
Danmark
08 februar 2012
dejligt hotel. Smilende betjening
meget flot hotel og alt virkede
dette hotel svarede helt til vore forventninger. det ligger bedre placeret i byen, end der vises, når man googler adressen der er ikke ret langt til stranden. der er ikke støj fra natte livet når man er inde på hotellet, selv om der er et meget aktivt natteliv

Vicki T.
Danmark
14 december 2011
Positiv overraskelse, ang. beliggenhed samt støj
Dejlig pool, fine værelser, ok morgenmad, meget venligt personale, god beliggenhed
Det ligger meget centralt i byen, der er ikke langt til stranden når du lærer de små smutveje at kende, desuden ikke langt til Bangla road, og det der foregår der, værelserne samt poolen er fine, og bedst af alt, er der ikke meget larm fra hverken vej, eller de omgivende gader, vi hørte mest larm om morgenen når rengøringspersonalet gik igang, så ved fuld belægning er der øjensynligt mere larm fra de andre værelser. Personalet var søde og behjælpelige, men alt fra at sende postkort, information om diverse, og en morgen hvor vi skulle tidligt afsted på tur til Similan, måtte vi starte morgenmaden en halv time før tid. Ku meget nemt forestille os at bo der igen, er lækkert til alle enkeltrejsende som par og især børnefamilier, da det ligger roligt, men har en dejlig pool. Dog er der et minus, dobbeltsengen som vi lå i var ekstremt hårdt, man kunne næsten ligesågodt ligge på gulvet, men om det er et gængs problem på alle værelser ved vi ikke.

Erik J.
Danmark
22 februar 2011
Manglende service
Beliggenhed
Beliggenhed perfekt i centrum af Patong

Michael G.
Australien
17 august 2016
Ok place
Ok place for the price.

Sally C.
Storbritannien
09 august 2016
Great location and big pool : )
Great location friendly staff. There was no WiFi in my room I mentioned it to the reception staff and they happily moved moved me to another room that was better and bigger. This is the 3rd time I have stayed at the Tony resort and not had any issues.

DAVE P.
Australien
09 august 2016
Older but good value. clean tidy etc
The staff were great. Not a huge fan of the breakfast. But it was ok. If you like good coffee, have breakfast elsewhere. But the location, the staff and the hotel itself were great.

WONG F.
Malaysia
04 august 2016
Excellent location
Exactly on the main street of the Patong Town, 5 minutes walking to beach.

Desmond G.
Australien
23 juli 2016
Tip top spot
Somehow I got asked for a second review. Please read the first one.. The Tony will see us back again next year

Desmond G.
Australien
22 juli 2016
Close to everyrhing
Tony is half way to the beach , half way to Jungcelon department store, half way to Bangla Rd nightlife. Great spacious rooms and good hot water. WIFI reception very fair. Good clean pool. Helpful front desk (Kim) price for pool side room a bIt stiff, but most rooms a very fair price. Have stayed here six times because of convenience and value. Hope to be back again. Suggest they have a laminated sheet showing all TV channels in the room