Fantastisk 8,4
baseret på 1047 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1047 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Twee fra Vietnam
Par
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Great stay!
Great location, nice breakfast and fabulous staffs. Superior room is a bit small but very clean
Anmeldt 27 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ralph fra USA
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Great Value, Staff and Location
When I'm in Hanoi I always stay at AL. I find the staff extremely responsive and friendly. A coffee shop and bakery are very near and the lake is only 5 minutes away. The breakfast includes a wide assortment of fruits.
Anmeldt 25 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jake fra USA
Par
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Amazing Staff
Hanoi's old quarter is filled with hotel options. My wife and I stayed here on a whim and couldn't be happier. This was our first day in Vietnam and we heard about so many scams, but the hotel booked us on a tour to Sapa, which was amazing, and bought our onward train tickets to Hue for us. The staff made our stay in Hanoi a truly pleasant experience.
Anmeldt 25 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Francisco fra Spanien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i juni 2016
OK
Good staff
Anmeldt 06 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Luis fra Malaysia
Par
Superior
Boede 4 nætter i juni 2016
No comments
No
Anmeldt 23 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pairote fra Thailand
Gruppe
Familie-suite 4 personer
Boede 2 nætter i juni 2016
Best staff best location but save money
Very good location
Anmeldt 07 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Malaysia
Gruppe
Superior-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Great location, friendliest staffs, exceeding expectations
Booked 2 rooms with this hotel and we managed to have early check-in and also room upgrades when we arrived, which we were very glad of. Also, booked a tour package with them to travel to Halong Bay and some transportation arrangements. I liased with Ms Yen whom been nothing but lovely and was wonderful in giving us advise on local places to eat (the non-overrated eateries). Her hospitality really made us feel at ease and well taken care of in a foreign country where we don't even speak their language. Kudos!
Anmeldt 19 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carissa fra Singapore
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i maj 2016
:)
Nothing to complain about
Anmeldt 18 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carissa fra Singapore
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i maj 2016
:)
Location is good, wifi a little slow but otherwise useable :) Breakfast is good with personalised service and LOTS of healthy and sweet fruits yum!
Anmeldt 18 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Familie med små børn
Familie-suite 4 personer
Boede 2 nætter i maj 2016
Great and very hospitable and team
The hotel is small but the food they serve during breakfast and hospitality of they staff - from the night shift front desk officer Juan, the manager Nam and Day officer Yen and all the rest of the team gave 5 star quality service to us and the rest of the guests. They were very attentive to the needs of the guests and remembered our names. Definitely a 10!!
Anmeldt 14 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: