Fremragende 9,3
baseret på 550 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fremragende



baseret på 550 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,4
  • Faciliteter 9,2
  • Beliggenhed 9,5
  • Værelsets komfort/standard 9,2
  • Personalet 9,4
  • Værdi for pengene 9,2
  • Mad/spisning 8,8
Sortér efter

Pia fra Australien
Gruppe
Deluxe med vindue
Boede 1 nat i august 2016
Fantastic service all round!
Highly recommend this hotel, helpful and thoughtful staff and location is perfect!
Anmeldt 21 august 2016

JESUS fra Spanien
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Nice staff but ....
not clean sheets and toilet
Anmeldt 12 august 2016

Dawn fra Australien
Familie med store børn
Deluxe med vindue
Boede 2 nætter i august 2016
Brilliant!
The essence hotel is right in the thick of things. You step out of the door and you're in the weekend walking street market. The staff were super helpful. The breakfast was great. And the room really big and quiet. I'll be staying there again the next time I'm in Hanoi
Anmeldt 08 august 2016

Valerie fra USA
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Quiet Oasis in Hanoi
Every aspect of our stay was superb. The hotel has charm, the staff is incredibly attentive, the room is very clean and comfortable. It is ideally located in the old quarter, allowing easy access to historic sights, shopping, and good food. The breakfast buffet provided by the hotel was delicious. We were cared for like family. Val & Norm, Canada
Anmeldt 26 juli 2016

CHIDCHANOK fra Thailand
Gruppe
Superior-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Excellent location and friendly staff
9pax, got the upgraded room. The staff is well English-speaking, helpful and friendly. Rooms are clean and big, located in the hot spot of Hanoi city. Of course, I love to come back to this hotel.
Anmeldt 20 juli 2016

Nadya fra Singapore
Gruppe
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Visit Old Quarter Hanoi? Stay in this awesome hotel!
Four thumbs up for this hotel. The room was clean and pretty (you will even find rose petals on bed!), laptop was provided, welcome drink was refreshing, the staffs were super helpful and friendly (they showed some good food spots to go!) and the location was really strategic. Definitely value for money.
Anmeldt 13 juli 2016

Luke fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 4 nætter i juni 2016
Remarkably quiet given the bustle outside
The Essence Hanoi Hotel is right in the thick of the hustle and bustle of the old quarter. You get the buzz of street life as soon as you step out of the door. Remarkably, the hotel is perfectly quiet and calm inside.
Anmeldt 04 juli 2016

Julin fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Nice hotel in nice location
Nice hotel in nice location
Anmeldt 01 juli 2016

Wee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med vindue
Boede 3 nætter i juni 2016
Nice location
Clean room, though it's quite happening at night, you hardly hear the noise, near to bear corner, will come back again
Anmeldt 27 juni 2016

Allan fra Vietnam
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Great staff, center of old quarter, good price
Great place
Anmeldt 04 juni 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: